busrabadur1 Kızlar merhaba deneyimsizim daha önce anne olanlar ıslak mendilin,biberon, çamaşır deterjanı, pişik kremi gibi önemli malzemelerin en iyisini söyleyebilir misiniz? Ona göre alışveriş yapacağım.
Msl_ege busrabadur1 ıslak mendil açık ara net sleepy natural yenidoğan ıslak havlu .. içeriği de tertemiz , çamaşır deterjanı green clean. ama ben yumuşatıcısıyla kullanıyorum . sert oluyo çünkü biraz yumuşatıcız. aşırı naif çok az bir kokusu var . biberon avent almıştım fakat hiç kullanmadık
MelekEzgi busrabadur1 Islak mendil water wipes Biberon medela calma Deterjan elite home Pişik kremi weleda
Nazlimom busrabadur1 ıslak mendil sleppy yenidoğan, çamaşır deterjan set olarak aldım green clean marka, şampuan mustela, pişik kremi bepanthol, emzik awent aldım biberon da lansinoh 💙
Cigdemmylmzz busrabadur1 ben biberon da phılıps avent Islak mendil de uny baby Deterjanda green clean Bezde de prima tercih ettim
busrabadur1 MelekEzgi Sizin söylediğiniz markaları pek duymadım ama araştıracağım çok teşekkür ederim 🙏🏼
Aslicikk Pişik önlemek için bepanthol kullanabilirsin eğer pişik olduysada çinko içerikli kremler kullanılıyo sudo krem bu konuda baya başarılı
maviananas busrabadur1 bez sleepy Islak mendil sleepy Alt temizleme pamuğu baby me Alt açma örtüsü baby me Biberon Avent Emzik Avent Deterjan minoris Şampuan mustela Göğüs pedi lansinoh Kıyafetler ebebek Civil h&m
MelekEzgi busrabadur1 gerçekten doğal içerik istiyorsanız araştırın derim ☺️ Weleda ürünlerinin aynı zamanda içinde bulunan aromaterapik yağlardan dolayı bebeği rahat uyutması ve uykuya dalmasını kolaylaştırması gibi artıları var mesela. Medela calma anne memesini bıraktırmayan tek biberon bana emzirme danışmanım önermişti. Diğer bütün biberonlarda başlıklarının yumuşaklığından dolayı memeyi emip emmeme seçimini bebeğe bırakıyorsunuz ve yüzde 80 memeyi bırakıyorlar. 🤦♀️
Msl_ege arkadaşlar mustelanın içeriği değişmiş . temiz içerik olmayan bişeye para vermeyin oldukça da pahalı 🙄 bende arayıştayım
Civcivim000 Msl_ege evet benim de içim elvermedi hem doğal içerik değilse niye o kadar para vereyim diye almadım. Doğru bir şey mi yaptım bilmiyorum ama ecowell aldım ben dün şampuanı civilden onu da doğal içerik vs diye okumuştum çok maddelerden vs de anlamıyorum ama konak da engelliyor falan demişlerdi aldım öyle bakıcaz artık
thetkc busrabadur1 Instagram da muhendisinoglu sayfasını takip ediyorum ilk bebeğimden beri, ürün değerlendirmeleri yapıyor ve bebeklere uygun doğal içerikli zararsız olanları listeliyor.. Ben ilk bebeğimden beri; *Pişik kremi kullanmıyorum yerine zeytinyağı kullanıyorum *Şampuan Minoris *Deterjan Minoris *Islak mendil bez kullanmadığım için dışarı çıktığımızda kullanıyoruz, parkta vs genelde Sleepy ama Babyturco da alabiliyorum Bez ilk oğlumda kullandım ama alerji olunca bezi bıraktım, kızımda doğumdan itibaren kullanmadım ve 3.geliyor bunda da aynı şekilde bez kullanmam.. 🍀🤲🏻🤲🏻