lllllg Msl22 Evet evet tlfnla randevunuzu alabilirsiniz..Uzmanlar Tip merkezi bakırköy olarak internetten noya bakıp ulasabilirsiniz
Dilan35 Oznurkk devlette randevu alabilirsen oluyo mu bu işlem beni bildiğim anca doktor gerek görürse yonlendiriyo
Oznurkk Dilan35 oluyor tabi. Doktor niye gerek görmesin ki bu herkese yapılan bir uygulama. Ama bazı anne babalar öğrensem ne değişecek diyerek yaptırmıyor. Zorunlu değil. Gittiğin hastanede yapılıyorsa doktor yönlendirir inşallah sırada bulursun 🙂
Dilan35 Oznurkk Aa bu çok iyi oldu benim bulunduğum şehirde 1000 den aşağıya fiyat veren olmadı umudu kesmiştim artık bu parayı vermektense ama böyle bişey barsa mutlaka baktırmak isterim çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için Allah razı olsun ❤❤
Firdesy DuruCan09 İstanbul Pendik yüzyıl hastanesinde 600 tl ye yaptırdık şimdi 750 tl olmuş Allah sonumuzu hayır etsin herşey aldı başını gidiyor
Oznurkk Dilan35 rica ederim inşallah randevu bulursunuz 🥰 Ben fakülte hastanesinde girile 50 TL verdim daha da para vermedim. Çokta memnundum ☺️
Melis2015 Cgdm-altnkr yine erkek ozman değişmez Allah bilir ama erkek yılı sağlıklı olsunlar da gerisi boş Allah’ım hayırlı evlatlar olsun insAllah🙏😇
sedefkaya1 Elaaa78 memnun kaldınız mı bende bartında yada ankarada yaptırmayı düşünüyorum karabükten gidicem
Elaaa78 sedefkaya1 evet memnun kaldım.cnm bende Karabük’ten bartina gittim 30 dakika boyunca bebeğin tüm organlarını kemiklerini baştan aşağı inceliyorlar daha detaylı bir şekilde bakan doktorda çok kibardi Ankara’ya göre daha uygundu fiyat olarakta 475 TL ödedik
Renklikisilik lllllg bende ona gitmiştim 300 tl di yılbaşından önce gerçekten bende çok memnun kaldm😇
Suskunfstk51 Hzlkaya şuan 1000 tl mehmet hoca nin ki cuma günü benimki 🤲 memnun kaldinizmi.nasıl geçti
Hzlkaya Suskunfstk51 herşeyine baktı 1 saat sürdü ben sormadan herşeyi söyledi biraz hızlı konuşuyor sadece 😂
Eymensmom35 DuruCan09 fiyatları görünce şok oldum bundan üç sene önce yaptırdığım da 250 tl olan şey şuan bu kadar artmış olabilirim ya 4 hafta sonra bizimde detaylımız var herkes fırsatçı olmuş vala ne diyim ki
sedefkaya1 Elaaa78 doktorun adı neydi tek bi doktor mu var bakan ? Evet ankarada 600 tl dediler çok pahalı maalesef
Elaaa78 sedefkaya1 tek bir tane var galiba doktor randevu alırken faln doktorun ismini faln sormadılar bize gittiğimiz günde sekter hemn yonlendirdi zaten bizi raporda doktorun adı radyoloji uzmanı Dr Muammer murat yaziyor cnm