K88_ Günaydıııın ben de döngü pazartesiden pazartesiye bugün 34. Haftaaa ve ben daha ne hazırlık yaptım ne çanta hazırladım beni beni linçleyelim 😂😍
PamirMira K88_ 33+5 ile benimde hiçbir hazırlığım yok 😐 her haftasonu hazırlayacağım diyorum tembelliğim ağır basıyor 🤷🏻♀️ Hala ortada bişey yok
Fnen K88_ ahaha o linçin içine benide ekleyin w/31+2😄 Bu hafta hastane çantası için eksiklerimin hepsini alıp haftasonuna kadar hastane çantamı hazırlamıyı düşünüyorum 🥲 Ondan sonra da genel kıyafetleri yıka ütüle faslına geçerim. Gördüğüm rüyadan etkilenip hastane çantamı hazırlamaya karar verdim yoksaa ooo
Feyzaveannesi K88_ Bende 33 haftalığım ve ortada çanta Yok 😂 kiii ilk gebeliğim erken oldu 37 . haftada doğdu buda erken doğar tedbir almalıyım sööözdeeee
Momydemet K88_ hazırla bence canım,neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor,ben 33+5 im nst de sancım çıktı,2 gün yattım hastanede😪 hazırlıklı olmak gerekiyor
Nur_seda Bende 34+2 oldum bebeğin tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirildi eksik ne varsa alındı hastane çantamı da hazırladım sadece bez siparişim ve göğüs ucu kremi gelmedi oda bugün gelince hastane çantası tamamen kapanmış olacak. Benim üçüncü gebeliğim tecrübeden dolayı çok ıvır zıvır doldurmadım 😂
AnnelikHayali 32+5 oldum. Bir tembel de benim. 😬 haftaya inşallah hem hastane çantamı hazırlayacağım hem bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim.