Denizyildizi1 Dün bir arkadaşım 3 ayrı kişide lahana testi yaptığını ve doğru sonuç verdiğini söyledi sizlerden deneyen var mı gerçekten oluyor mu lahanayı kaynattım köşede bekliyor çarşamba öğreneceğim ama merak ediyorum doğru mu acaba diye😂😂
Anne88 Denizyildizi1 canm cinsiyeti öğrendin mi ve bu test doğru çıktı mı şimdi bende yapcam renklerin ne olması gerekiyor 😆
Denizyildizi1 Edaeren kara lahanayi 1 kase olcak şekilde doğradım 2 bardak suyla kaynattım soğuyunca eşit miktarda bir kaba lahana suyu ve idrar koydum kırmızı pembe olursa kızmış mor lacivert mavi gibi erkekmiş benimki kırmızı oldu
Denizyildizi1 Clementinee Eskiden doktor mu varmış o zihniyette değilim ama eski kadınlar öyle anlıyorlarmış
Karkubra27 Denizyildizi1 evet canım bende merak edip yapmıştım cinsiyetimizi öğrenmeden bikac gün önce falandı çıktı
Denizyildizi1 Clementinee Öyle diyorlar ya yumurtayı duyunca şasırdım zaten haşlanmış yumurtayı kendi saç kılınla ortadan ikiye bıçak gibi kesiyormuşsun pürüzsüz kesilirse kız parçalara bölünürse erkekmiş😂
Denizyildizi1 Anne88 Kırmızı pembe olursa erkekmiş mor mavimsi olursa kızmış ışığa doğru tutunca parlak kırmızıyı gördüm cinsiyetimizde erkek💙🙏Ama tesadüfte olabilir bilmiyorum😂😂
Mekasap Denizyildizi1 yukarda kırmızı pembeye kız dediniz şimdi erkek diyosunuz .uydurellezi bişey heralde
Ebruakbyrm Denizyildizi1 yukarıda tam tersini söylemişsin dediklerinin doğruluğu yok kendin de ne dediğini bilmiyorsun
kuzeymomss Denizyildizi1 her yorumda farklı yazıp bide bu sonuca inanmışsınız bi yorumda kırmızı olursa kız bi yorumda kırmızı olursa erkek yazmışsınız 😂😂 sağlıklı olsun inşallah gerisi boş
Anne88 mercimegin_annesiii benim lacivert gibi çıktı canm mavimsi gibi cinsiyet öğrenince yazarım daha 8 haftaligiz😆
mercimegin_annesiii Anne88 ya ben senden önce öğrenicem o zman salı doktora gidicem iki günde yapabilirsem yaparım madem ☺️
Anne88 Mekasap 😆😆 valla helal olsun çok dikkatlisiniz ben tekrar baktım gerçekten öyle u Yazmis arkadas
Denizyildizi1 Mekasap He ben uydurdum işim gücüm yok cinsiyet hakkinda kendi kendime saçma teoriler üreteceğim arkadaşimin dediğiydi sonra araştirinca internetten tam tersi olduğunu öğrendim yanit veren de olmayinca düzeltme gereği duymadim ne kadar boş yapmaya meyillisiniz
Denizyildizi1 Karkubra27 Kırmızı pembe çıkarsa erkek mor mavimsi kızmış postu düzeltemedim ben araştirmadan direk arkadasimin dediğiyle buraya yazmiştim google de tam tersi yaziyor postun