Elcnerdgn Meraba kızlar şimdiden hayırlı bayramlar 🌸 Küçük bas büyük baş et ayrımı yapacakmısınız yerken ? Kafama takıldı biraz ama bilgisi olanlar yazabilir mi 😊
SrpDrsn58 Elcnerdgn hiç güleceğim Yoktu 😂 gittiğin misafirlikte ev sahiplerine büyük baş mı küçük baş mı diye mi soracaksınız 😂😂
Bahar54 Elcnerdgn ben kucukbas hayvan etini pek sevmiyorum kokuyo gibi geliyor. Buyukbas eti yiyorum normalde de 😀 kokusunu kac metre oteden alirim hatta. Bol bol yemeyi dusunuyorum son 3 haftam bebisim zayif birazcik etlensin 😇
Dml1234 Elcnerdgn ben direk bi baş danaya dalmayı düşünüyorum felan ahahhh😂 ben kimseye bayram ziyaretine gitmeyecegim için pek yiyemiyecegim sanırım ama küçük başı yiyemem kokusu beni bayıyor
Elcnerdgn SrpDrsn58 bu şekilde anladığınza gerçekten bende gülüyorum 😄 ben farklı birsey söylemeye çalıştım fakat siz gayet farklı birsey anlamışsınız.
SrpDrsn58 Elcnerdgn valla bende bu soruyu sorduğunuza çok güldüm hamileliği hastalık olarak görmekten gerçekten vazgeçin ya
NaimeYilmaz detetedmom404 niye yasak olsun ama mesela ben kokorec mıdye yemedm hamıleyken manevı acıdan ıcım rahat etmemıstı
detetedmom404 NaimeYilmaz onları bende yemedim sonuçta hazır gıda hani gözün görmüyor ama kurbanda yerim diyordum kendim pişirip neyse bebişler sağlıklı olsunda 🤲☺️ Et sonra da bulunur
Aysmnv35 İyi pişmiş çiğ kalmadığında inandığın eti yiyebilirsin ama sakatat dalak ciğer yeme bende oyle okumuştum ☺️ Hayırlı bayramlar herkese rabbim kesilen adaklarınızı kabul etsin 🤲🏻
Elcnerdgn SrpDrsn58 genelde sakatetler yemeyin derler ya doktorlar o sebeple sordum hastalık olarak görende kimmiş o sizin bence bakış acınızla alakalı 😂 tamam biz hastalık olarak görüyorsak yazmayın burda daha fazla
Laayla detetedmom404 ben yedim ciğer 😂 salam sucuk falan da yiyorum zaten bunları annelerimiz nerden bilsin onlarda yiyodu can boğazdan gelir diyomuşum ahahah
SrpDrsn58 Elcnerdgn o zaman soru stilinizi değiştireceksiniz ve gidip doktorunuza soracaksınız saçma sapan sorularla yer işgal etmeyeceksiniz