Deletedmom_85 Kızlar mutfağım da küçük küçük sinekler türedi. Sinek ilacı sıktım dünya kadar ölmüyorlar. Açıkta yemek yok çöp vs yok nereden geliyor anlamıyorum. Her sabah uyandığım da daha fazla oluyorlar. Çözümü yok mu bunun aşırı sinirlerim bozuldu https://imgyukle.com/i/otohxb
PrensesFiona Deletedmom_85 bunlar meyve sineği açıkta meyve varsa ona gelir canım genelde. Bizimde eylül ekim de genelde olur.
Melos12 Deletedmom_85 canım soğan ve patatesin çoksa içinde 1 tane bile bozuk varsa böyle sinekler hemen ortaya çıkıyor bendede oldu ne kadar evi tarayıp arasamda bulamadım patatesimin içinde 1 çürük 10 15 tane sinek yapmıştı mutfağı
Deletedmom_85 esmer3 bakliyatlar saklama kutusunda yarısı buzdolabında imkanı yok ya nasıl ölecek bunlar
Deletedmom_85 PrensesFiona meyveler buzdolabında dışarıda bırakmıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum çok moralim bozuk
esmer3 Deletedmom_85 saklama kutusunda bile güveleniyorlar benim de unumda olmuştu her şeyi didik didik edince anca görüyorsun maalesef minik minik oldukları için
Deletedmom_85 Melos12 kutu da soğan var bir sürü üstte görünür de bir şey yok ama altta olabilir mi bilmiyorum bakıcam bugun aktif olanları nası yok edicem bilmiyorum çok sinirliyim ya tahammülüm yok hiç
Elifimm1 Deletedmom_85 bıtkın varsa evde genelde bıtkıye gelıyorlar . Lımon suyu ıcıne karabıber at kesıyor dıyorlar
Deletedmom_85 Elifimm1 bitkim yok canım bilmiyorum işe yarar mı o yöntem. Sinek ilacı öldürmüyor şaka gibi
Advy26 Deletedmom_85 bende yaşadım bunu benimde elma çürümüş ondan böyle küçük küçük kel kel sineklenmişti meyveden olabilir yada patates soğan baktınız mı
Suzanne Canım aynısını yaşadım patates soğanın içinde yoktu sinek yinede balkona koydum ve sinekler bitti gözükmeyebiliyor ama içlerinde oluyor sinekler
Tontikannesii Deletedmom_85 her kış benim de başıma geliyo meyve yemek çöp bişeyle alakası yok dışarısı soğuk ev sıcak diye eve hücum ediyorlar bence
Deletedmom_33 Deletedmom_85 Açıkta soğan,meyve vs varsa kontrol et. Sinek ilacı bir şey yapmiyo onlara. Bende de türedi bir ara elimle sinek avliyodum. Çürük şeyleri uzaklaştırınca kendiliğinden birkaç haftaya yok oldular