Eiremakyuz İstanbul Ümraniye’de oturuyorum bu çevrede oturupta ikili tarama testini yaptıranlar nerede yaptırdınız takipli olduğum yer benden 1180₺ istiyor daha uygununu arıyorum güvenerek yaptırabileceğim bir yer arıyorum 🤲🏻
Gizmo90 Eiremakyuz nereye takiplisiniz ben detaylıya Recep has a gittim o bile 1000 lira aldı alanındaki Türkiye’deki sayılı hocalardan. Abartmışlar
Alevv1903 Eiremakyuz ben Küçükyalı ibnisinaya gittim 541 tl ödedim içinde doktor muayenesi dahil banada 1.150 fiyat verdiler buarada sonomed demiş bir arkadaşımız orda 800 tl dediğim hastaneyi öneririm 🥰
Gizmo90 Sonomed Kadıköy de yaptırdım 380 liraydı Eylül ayında. Ümraniye de (santral)Erbil Çakar var perinatoloji doktoru zeynep kamilin doktoru. Bence arayıp ordan da bilgi alabilirsiniz. Onun muayenesi de 380 liraydı. Ve çok ilgili her şeye tek tek bakıyor
Eiremakyuz Gizmo90 maalesef öyle medipolde takipliyim 2022 fiyatlandırması bu şekildeymiş çevrede çoğu hastane fiyatları zaten bu fiyata cok yakın
Gizmo90 Eiremakyuz Sibel açıkalın muayenesini kullanıyor Sibel açıkalın yazınca çıkıyor 216 3167373. Santral metronun karşındaki Akbank’ın 5. Katı
Gizmo90 Eiremakyuz doğum için kafam karışık kendi doktorumla yolları ayırıyorum ama başka doktorda bulamadım siz peki ? Normal doğum yanlısı bir doktora gitmek istiyroum afiyette fazilet hanımı iyi duydum
Eiremakyuz Gizmo90 ben daha 12 haftalık olduğum için aklım cok karışık kardeşim afiyette lale hanıma takipliydi doğumunda yanındaydım ve lale hanım gerçekten çok güzel normal doğum yaptırdı ebeside gerçekten çok tecrübeli ve ilgiliydi ama benim biraz farklı batıl inançlarım olduğu için lale hanıma gidemiyorum ama gerçekten deneyebilirsiniz
Eiremakyuz Gizmo90 kardeşimde hiç bir sorun çıkmadı ama ben gidersem sorun çıkar inanışı ne yazık ki çevrende doğum yapıp memnun olan kimsenin gittiği yere gidemiyorum :)
Eiremakyuz Gizmo90 evet fazilet hanım aklımda olan bir doktor şu ikili test için hisara gideceğim takip için fazilet hanımla devam edebilirim :)
myymiray İstanbul bakirkoy civarında yakın zamanda fiyat alan var mı? İkili test ve detaylı ultrason için?