ErenArden Sevgili anneler son adet tarihim 12 ekim benimle yakın olanlar cinsiyetleriniz belli oldu mu acaba 😊🤍
bluees1207 ErenArden benimde SAT 15 ekim 😊 10. Haftada kız 12 de erkek denildi ben net olmadan inanamıyorum bu cumartesi yada haftaya pazartesi kontrolümüz var bakalım bu sefer ne denilecek bende sabırsızlanıyorum 😊
AliSilan ErenArden benim sat 21 ekim 12 haftalıkken erkek dedi ama bende birdahaki kontrolu bekliyorum sabırsızlıkla . 🤭❤️
Zynpcbi ErenArden benimde son adet tarihim 11 ekim 14 haftada inşallah kız dedi bi dahaki kontrolde göreceğiz bakalım 😊
altintaslar Merhaba doktorum son adet tarihini düzenleyerek 14 ekim yaptı beni☺️ Cinsiyetimizi 11 haftalık gibiyken öğrendik.☺️
ErenArden altintaslar benimde düzenleyerek 12 yaptı aslında normalde 23 ekimdi 😊 bizim daha belli olmadı ya en son 11 haftalıktıngitriğimde 😊
Havvauslu Eliifs Bursa yapılan kız erkek tahminleriyle uyuştu mu acaba cinsiyetiniz daha 7 haftalığım nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Ysgl26 Perşembe kontrolümüz var tam 17 hafta olcak. Son 2 seferdir göstermedi sıpa bu sefer görürüz inşallah
Eliifs Havvauslu ama birisi vardı doğum tarihimizle hamile kaldığımız ayı toplayıp 9 a mı bölüyodu şuan hatırlayamadım Onu yaptım kendime o tuttu 😂
Eliifs Havvauslu canım hiç hatırlamıyorum ya birisi vardı herkesinkini hesaplıyordu hatta nasıl yaptğınıda yazmıştı bende öle yapmstm bulursam atıcam
Eliifs Havvauslu sanırım şöyledi hatırladığım kadarıyla Yaş + son adet gününü topla Mesela yaş 25 son adet 15 Ekim ikisini topla çıkan sonucu 9 a böl Çift sayı çıkarsa kız diyolar 😂 Bilmiyorum ben yaptım tuttu 😂