Ardanyal Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Dünyanın en güzel yanı annelik hikayemi yazmak banada nasib oldu.Sıkıntılarla güzelliklerle geçirdiğim bir hamilelikten sonra bende Kızım’a kavuştum. Şuan yanımda uyuyor misler gibi bayram şekerim💗🍭. Benim Prensesim inatçı çıktı 40+2’de 14 Ağustos Salı günü doktoruma gittim NST’de sancı ağrı birşey çıkmadı. Birkez daha konuştuk ve kendisi doğmayacaktı ve Bayram tatili’de araya gireceği için doktorum beni daha fazla bekletmek istemedi bana 16 Ağustos Perşembe günü sabah 08:00’de hastaneye gel yatışını yapıp sunni sancıyla doğurtalım dedi. Heyecan ve Korku ikisi bir aradaydı. Acaba sezeryana dönermi diye. Kızımın kafası tam aşağıda değildi 2 sefer aşağıya çevirdiler açılma başlayınca . Perşembe günü Saat 9:45 NST’ye bağlandım Önce 1 serum’la başladı sancıya kalktım yürüdüm odamda ağrılarım artıyordu bu arada sonra 2. Serumu vermeye başladı ve 2 seferde damardan saldı ve en son 3. Serum arkasına birde iğne💉 2,5 santim oldu açılmam sonra 7santim ve en son 9santim dedi. Ağrılardan kıvranıyorum bir yandanda bukadar çabuk açılmamın olması şaşırtmıştı beni. Ve artık doğumhaneye gitmemiz gerektiğini söylediler saat 13:30’du. Hemen yatırdılar beni çatala ve doktorum geldi 3 sefer ıkındım ve 13:40’da kızım kucağımdaydı. Ağrılarım sancılarım onu görünce hepsi bir anda geçti gitti. Çok şükür doktorum okadar iyiydiki. Tamamen sunni sancıyla kesisiz dikişsiz bir doğum yaptım. Rabbim İsteyen herkeze nasib etsin. Darısı diğer hamile annelerimizin başına🤲💗
Baloglumveannesi Ardanyal canım kesi atılmaması için ekstra bişi yapmışmıydon perine masajı vs. Birde ilk doğumunmu acaba
Yesimmm93 Ardanyal ya inanamıyorum maşşallah size ❤️❤️ Canım bebeği dondurduler dedin ya kanalamı girmemişti senin bebişte anlamadım cahilliğime ver aydınlatırmısın az daha 😘😘😘
Espbulut Ardanyal ne güzel bir Doğum öyküsü maşallah ikinize de 😍 sağlıcakla büyütün inşallah yavrunuzu 🙈 darısı benim başıma bakalım en son pazartesiye kadar beklicem bende 40+4 olmuş olucam o kedi buraya gelicek 😄😄😄
Espbulut Ardanyal maalesef 😪 hala bekliyorum pazartesi gidicez bakalım suniyi deneyebilirim artık beklemekte istemiyorum 😭
Ardanyal Baloglumveannesi jel sürdü doktorum bebek çıkarken. Hayır 3. Bebeğimi doğurdum ama diğer 2 çocuğumdada olmadı benim
Ardanyal Seym34 teşekkür ederim sağolun darısı size☺️ Sunni sancı daha sık araları kısa oluyor ama herkezin ağrı eşiği farklıdır sonuçta. Ama sezaryandansa sunni ile normal doğumu tercih edin derim