kfulya1905 Kızlar 33+3 üz kalçamda batma gibi bir ağrı var yürürken oluyor genelde.. ve afedersiniz idrara çıkma isteğim var genital bölgem ağrıyor. Belim de ağrıyor. Normal mi bu?
Elfidam kfulya1905 genital bolge agrisi yasamadim henuz nasil bir sey oluyor bilmiyorum. Ama bende kasilma cok oluyor erkn digum riskim de var
Bbdd kfulya1905 bebek baş aşağı pozisyonda olduğu için sık idrara çıkarsın demişti doktorum kasıklarında ağrıyabilir dedi bende 34+2 haftaligim
Elfidam Uykudan kalktigimda kalcamda bi agri oluyor sanirim o da bebegin agirligi coktugunden olsa gerek idrara cikma istegi bende de var 100ml idrar ancak yapiyorumdur bazen 🙄🙄 Bu arada 33+4
Dmlasabiha Ozgeuzun sag kalcam bacagim sol kalca kemigim agriyor tuvalete yatmayi dusunuyorum artik 😂😂
Zuzuu kfulya1905 benimde iki gündür belim çok ağrıyor geçmiyor birde..bir haftadır da regl sancısı gibi sancı var 35.haftadayız
Ozgeyrsc Zuzuu benimde öyle canım ya bel ağrım bi hafadır geçmiyo hiç bi iş yapamıyorum evimde 33+3 haftalığım buarada
Mldrn01 33+4 aynı belirtiler bende de var maalesff dün geceyi acilde geçirdik akıntıyla beraber su gibi sızıntı oldu şimdi takip ediyorum enfeksiyonda mevcut. aman diyim dikkat edin çok zor enfeksiyon ☹️
Elfidam Mldrn01 su enfeksiyonu nasil anliyorsunuz. Sumuksu beyaz akinti ve idrara sik cikma belirtisi mi mesela. Ama bebegin bas asagi pozisyonu da idrara sik cikartiyor
Hamileyimmm kfulya1905 canım bende 33 haftadayım birebir aynı şekilde ya :(( demekki normal bende aynı düşünüyordum
Nesomer Elfidam Enfeksiyon olunca aşırı bir tuvalete gitme isteği oluyor ve bir damla bile gelse çıkma isteği oluyor. Bebekle alakalı durumda 35. Haftadan sonra sık idrar deniliyor ama oda her zaman gittiğinden biraz fazlasıymış.
Sinemira Elfidam bak bende idrara çok sık çıkıyordum ve hep orda baskı hissediyordum çocukta baş aşağı 31 haftalığım doktora anlattım bana idrarda iltihap vardır dedi gerçekten varmış bende yüksek derecede antibiyotik başlattı