Kizlar Çarşamba günü tam 40 haftalık oluyoruz günümüzü dolduruyoruz kızımla. Kilosu gayet iyi baş geliş şu anda suyunda gayet güzel ama gelmiyor tık yok 39+5 olduk kasılmalar arada bir geliyor tam zamanlı geliyor sayıyım diyorum oda geçiyor birkaç gün önce doktorumla görüştüm gününü bekleyelim gelmezse suni ile başlayalım doğuma dedi ama ben suni sancı almak istemediğimi söyledim hatta bana kalsa artık doğuma alın beni dedim yani sezeryana zorlanıyorum dedim ama gününü doldur diye tavsiye verince bekledik ama geleceği yok kızımın Çarşamba sezeryana giricem suni sancı hiç almadan yani kavusmamiza şurada 2 gün kalmış heyecanla wpye durum koyuyim dedim aramayan yazmayan kalmadı kaynanam aramış hemen niye aldiriyon bebeği az daha sancini beklesene hele dur bilmem ne dedi teyzem aradı ne 2 günüymüş derdine noldu normal doğum dediğin 5 dakikalik iş beklesene konuşan konuşana sinir oldum ya zaten takintiliyim bide hamilelik hormonları iyice mahvetti beni birde bu milletin bilmişligi beni öldürüyor ya ben suni alarak ne kendimi nede bebegimi yormak istemiyorum ben razıyım sezeryan olmayada size noluyor kimse içimdeki korkulari sormuyor ama 2 bebeğimi kaybettim bundan önce bu kızımıda sulandırıcı iğnelerle düşük önleyici iğnelerle haplarla ve Rabbim sayesinde tabi bu günlere geldik şükrediyorum 2 güne yavruma kavuşucam inşallah ama insanda heves bırakmıyorlar 😢😢