ilkbaharr Kızlar 41+1 olduk denemediğim şey kalmadı. Son olarak post açayım dedim belki burdakiler gibi doğururum bende. Dua edin lütfen kendi sancimla doğurmak istiyorumm :((
nisaninannesi2 ilkbaharr Dualarım sizinle, son zamanlarda activating labor videolarını duyuyorum youtube da varmış. Deneyen 1 günde doğuruyormuş diyorlar, onlara baktınız mı?
Almigok ilkbaharr hurma yediniz mi benim arkadaşım oturmuş yarım kilo hurma yemiş doğurmak için sabahına hastaneye kosmuslar yanlış yönlendirmek istemem
azra66 Ay inşallah bir avazda dogurursun bacım bende aynı bu haftaya geldim suniyle 3 saatte doğurdum hayırlı doğumlar 🥰
azra66 Hiç korkutmayin kendinizi hemen geçiyor azıcık sabır bebiş olunca bütün sancı gidiyor unutuluyor 🥰
azra66 Tabikide rabbim bizlere layık görmüş böyle güzel hediyeyi ay inşallah sabah doğurdum diye post açarsınız 🥰
Husneeeeee Tugcenuman Ah bu erkek bebisler niyeboyle geç gemek istiyorlar kızım ne güzel 40 inci haftada gelmişti
Serpilikra Evet o videoyu yapın sık sık bide ahududu yapragi çayı ve adacayi için oda iyi geliyormus bende 38+1 im doğurmak istiyorum artik