2105_iyiki Kızlar 30.haftadaym sırt agrılarım çok fazla var uyurken cok cok zorlanıyorum hatta otururken gün içinde bile zorlanıyorum erken degil mi bu agrılar için sizce ilk gebeligim tecrübezim bilmiyorumda 🤷♀️
Linaya34 2105_iyiki Benim de öyle iki dakika ev süpüremiyorum bile. Mesela şuan da mide yanmasından uyuyamıyorum 😂
290392 2105_iyiki canım sıcak su koyuyorum ben dinleniyorum geçiyor, sırtını üşütmemeye dikkat et kendini yormamamaya. Benimde artık işler gözümde büyüyor, mutfağı diğer odaları falanshep birer güne sıraya koyup yapmaya çalışıyorul
2105_iyiki Linaya34 cidden evde yapılacak işlerimi bile artk çok zor yapıyorum napıcam böyle bilmiyorum günlük evi bile zor döndürüyorum artk ki daha 30.haftadaym daha 32 34 ü var yenide taşndm anca dğzenm oturuyor ypck işlermde var ama yapamıyorum
2105_iyiki 290392 galiba bu haftalardan sonra agırlaşıyor insan artık baya yavaş yavaş yapcaz işlerimizi sanırım saglıklı olsunlarda
2105_iyiki Asena17 agrm yokkende lavaboya gtmekten uyuyamıyordm haricinde vermsz uyku zaten 23 24.haftada bşlyr ztn malesef