ayse_nur4444 37+4 olduk bebiş biraz toplu artık günler geçmek bilmiyor doğurmak istiyorum ama daha tık yok sizde günler nasıl geçiyor
Minekorkmaz ayse_nur4444 bnde 37+2 zaman geçmiyor gerçekten. İlk gebeliğime göre benim bebişimde baya kilo almış durumda doktor 39 kadar bekleriz dedi bakalım
Embu ayse_nur4444 tam 38 oldum benimde gecmiyo zamn heyecan korku uyutmuyo da uyuyarak gecireyim desem her yerde esyalari var bas ucumda besigi kendi de cok nazlanmadan gelse keskee.. 🙏🙈
Minekorkmaz Ozdemirpinar622 iki gün önce kontrolüm vardı 37. Haftada 3526 gram dedi. Sok oldum ilk kızım bu kadar kilolu degildi
Melike0657 37+4deyiz bizde şu an asayiş berkemal hiç gelesi yok gibi paşamın.sancı hissetmiyorum ama çok hareketli. Bazen baya sıkıştıryor karnımı batıyoengibi olıyor
pinkymoms ayse_nur4444 37+5 ufak ufak adet sancısı girip gidiyo iki gündür onun dışında bir belirti yok bakalım😄 herşey normal gözüküyor ama beni bi doğum korkusu sardı artık
Ozdemirpinar622 Minekorkmaz bende 38 girecem cuma günü kontrolüm var ama benim o kadar olduğunu sanmıyorum en son 2800 du 2 hafta once falan
Esraaer ayse_nur4444 37+2 arada belimden kasığıma vuran bi ağrı yokluyor ve bugün eşimin corona olduğunu öğrendik bende bişey yok şu an ama ya bana da bulaştıysa ve doğurursam diye düşünüyorum 😞doğurmaktan korkan ben şu an doğumu değil eşimin yanımda olamayacağını düşünüp üzülüyorum
yaseminan ayse_nur4444 37+6 gelecek sanki bizimki belime sürekli sancı atıyor bide tuvalet hissi gibi bi sancım oluyor