Aselinkooo Smyrayldrm Allah razı olsun canım. Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah mucize annesi, ❤️❤️
bebemibeklrken prensannesi1649 ilk oğlum Beytullah Yağız 2.ye hamileyim Mehmet Cihan düşünüyoruz nasipse🥰
ZNADA @prensannesi1649 biz yiğit koyacağız nasipse ama şu isimleri de güzel diye not almışım ☺️Göktuğ:güçlü,Zeki,idare etme kabiliyeti olan Çağan:bayram,şenlik Arel:temiz ve dürüst kişi
Tugbanur_44 Kerem aras düşünüyoruz bizde ama benim aklımda bir kaç güzel isim daha var. Umut efe Kayra ve yiğit isimleri de hoşuma gidiyor
Mommhappy prensannesi1649 Tam kesin net değil cinsiyetimiz ama erkekse bizde Barlas koyacağız. Asil isminide düşünmüştük şuan çok popüler
Aydabdullah prensannesi1649 Abdullah oglumun adi eger erkek kardesi olursa Abdulkadir olur insaAllah Ayrica Burak buray mirza isimleride hosuma gidiyor
BerayAzra prensannesi1649 Bugün 38+3üm ve yarın doğum yapacağımm Allahın izniyle🙏 2 buçuk yaşında bir kızım var adı Azra 🧿 yarın oğlumu kucağıma alacağım Allahın izniyle adını da Ayaz koyduk🧿
Simal61 BerayAzra Benimde kızım Azra ve 31 haftalık oldum ama oğlumuza isim bulamadık ☺️ Başka düşündüğün ne vardı canım fikir olsun bana 😊
Nurgozde Minnikkuzuuu Benim oğlumun adida Poyraz 7 aylık olcak o kadar sinirli ki bence bidaha düşünün 😂
-ir3m Mirac_Beram34 merhaba oğlumun adını bera koyacağız anlamını araştırdım güzel beğendik birde bi inanış var kesinliğini bilmiyorum acaba siz anlamını ne olarak biliyorsunuz çok merak ediyorum farklı anlamları varmı ismin