Aylin_16 prensannesi1649 doğru biliyorsun canım uygur yaradılış destanında herşeyin yaratıcısı olan tanrıdır yani çok büyük günah bu isim müslümanlar uzak durmalı
Nurgozde Minnikkuzuuu Benim oğlumun adida Poyraz 7 aylık olcak o kadar sinirli ki bence bidaha düşünün 😂
Canselheves ipekpekoglu ya bende 14+1 de yüzde yüz erkek dedi doktr değişme ihtimali yokdr dimi pipi resmi bile cekti yorumlar aklımı karıstırıo
prensannesi1649 RefBrs çok sevdiğim bı isim abimin oğlunun adı ve eltimin de vefat eden oğlunun adı bırakmak isterim ama kaynım çok üzülüyor onu üzmek istemiyorum sonuçta oğlunu kucağına bile alamdi
Tombulanne Hlyanne çok akıllı ama gerçekten durduğu yerde durmuyor. Yaramazlık değil kırma dökme değil ama çok ama çok hareketli
Hlyanne Tombulanne sağlıklı olsunda hareketli olsun sorun değil 2 abla bir abisi var koştursunlar peşinden
Kararsizbirben Merveee-16 siz de ‘benimde ilk çocuğum hemde annesiyim ben koyucam deseydiniz ’ keşke 🤦♀️ bu kayinvalideler niye herşeye karışıyorlar anlamıyorum
prensannesi1649 Kararsizbirben benm de kayınvalidem ben koyucam dedi istemiyorum ben koymak istiyorum dedim başta kırıldı sonra kaynım onun çocuğu karışma dedi öylece karismadi
runanes_remet prensannesi1649 emir ali ismini çok beğeniyorum ama kayinbabamin da adı konulcagi için Ahmet ali olucak tabi cinsiyet belli değil 😄