Minigindunyasi Aselinkooo bende erkek nasip olursa Hamza koyacam bence çok anlamlı bir isim Allah’ım ismiyle uzun ömür versin bebislerimize
elifinilki27 prensannesi1649 Biz ilk başta Aras Bartu düşündük sonra eşim biraz kararsız kaldı Aras’da kendi adını koymayı teklif ettim bakalım ikisinden biri
Aysee_35 prensannesi1649 kayınbabam ve eşimin gönlü olsun diye Mustafa Kemal koyucaz.. İkincisi erkek olursa Çınar..
Nuraksy prensannesi1649 bera asil koyacaktım oğluma ama arkadaş ortamında söyledim hamile olan arkadasım erkek ve benden önce Doğum yapınca ismi çaldı sinirden ölecem sandım yakın çevrenizde yoksa bera asil
biranne3cocuk Nuraksy ilk sen söylediysen çok ayıp etmiş arkadaşın.Benimde 3 haftam kaldım. Bir tulumda işlenmiş olarak görmüştüm Asil ismini 1 yıl önce çok beğeniyorum. Çevremde duyanlar beğendikleri halde burun kıvırıyorlar. Beğenmemiş gibi davranıyorlar. Çekememezlikde çok.
syhnbebek Bizde karan Çınar göktuğ arasında gidip gelıyoruz Karan istiyorum gibi ama var mı etrafınızda bildiğiniz nasıl oluyorlar yaramaz mı sakin mi akıllı mı ☺️ Analizlere kaldık
Ozgrwili Aselinkooo benimde var 3 yasinda hiperaktif demeyelimde alfa beta aktif diyelim hiper biraz az olmus😁😁😁