Secomo prensannesi1649 erkek ismi bulmak gerçekten çok zordu sonunda karar verdik Aren Karam 👶🏻 Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah 🙏
visneliayran prensannesi1649 Aslan koyacağız nasipse, bizim için anlamı büyük😌 ama Aslan olmasaydı; Yusuf Emir Emre Çağrı Asaf Yasir Yağız Alparslan Han İsimleri çok beğendiğim isimlerdi, inşallah duyduğunuz anda içinizi ısıtan bir isim bulursunuz🌼🧡
Hlt-seyma21 Deletedmom10846 Aslan isim analizi yazıp okuyabilirsiniz karakter analizlerini numeroloji analizlerini isimleri yazayarak okuyabilirsiniz, A harfiyle başlayan isimler güçlü karakter ve sağduyulu olurlar.
Dugmeninaaannesiii prensannesi1649 poyraz - yağız - Çınar eğer oğlum olursa bu üç ismi seviyorum Efe de eklemeyi düşünüyorum
uckedibirbebek Karabiber ne kadar ayıp, herkes isim söylüyor sizin gibi tepki veren bir var mı bir bakın.
Hlyanne Tombulanne Burak ismindeki oğlunuzun kişiliği nasıl çok yaramaz olduklarını söylüyorlar benim de doğuma 10 gün kaldı adını Burak koyacaz Allah nasib ederse
Tombulanne Hlyanne çok akıllı ama gerçekten durduğu yerde durmuyor. Yaramazlık değil kırma dökme değil ama çok ama çok hareketli