Rabiaelif2017 Hanımlar Yeşilyurt devlet hastanesinde sezeryan doğum yapan varmı. Şuanda oraya bakılıyorum ve doğumu orda yapicam Allah nasip ederse. Olan varmı memnun kalan kalmayan bilgi verir misiniz?
Gamzebydmr Rabiaelif2017 Canım merhaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyorum 2,3 doktor buldum iyi olan oradan birine gideceğim benimde sezeryan
Rabiaelif2017 Gamzebydmr hayırlısı olsun canım kaç haftalıksin. Ben dr. Halime şen selim e bakılıyorum kendisinden çok memnunum açıkçası doktordan yana sıkıntım yokta hastane olarak briaz tereddutlerim var 🤷♀️🤦♀️35+6 haftalığım ben
Gamzebydmr Rabiaelif2017 26+2 haftalığım ilk defa yeşilyuta ilk defa gideceğim benim 4. Sezeryanım olduğu için araştırma hastanesinde dogum yapmam gerekiyor inşALLAH memnun kalırız
aysnrsvs Rabiaelif2017 Yeşilyurt ta randevu aldıgim doktora muayene olamıyorum hiç siz sorun yasiyor musunuz
Rabiaelif2017 Gamzebydmr hayırlısı olsun canım inşallah memnun kalırız. Ben bu hafta gidicem randevum var ve gün vericek doktorum. Doğumdan sonra da yorum atarım sana inşallah hastane hakkında