Sevdaluk08 Haftamdayım ve ellerim çok şişti ye uyuşuyor keza ayaklarımda öyle sizce erken doğum belirtisimi😑😶
semakulekci Sevdaluk08 Yok canım bende de oluyor sabahları daha yoğun özellikle doktoruma sordum son aylar daha da sıklaşacak pik yapacak bebek doğduktan sonra yavaş yavaş azalacak dedi bu süreçte elleri yoracak hareketlerden kaçının dedi sarma sarmak, tığ örgü işleri ile uğraşmak vs. gibi
Sedacyln Sevdaluk08 38. Haftadayım geceleri parmaklarımın uyuşmasına uyanıyoru resmen😩 birden davul gibi şişiyo uyuşuyo sıkamıyorum bile sıfır güç. Doktorum normal dedi artık doğurana kadar çekicez mecbur
Kamusbuglem Sevdaluk08 31 haftamdayım ellerimde parmaklarımda feci bir uyusma ve ağrı ie uyanıyorum gece bile ağrısına kalkıyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım bunda böyle neden bilmiyorum
startown Sevdaluk08 bir dönem benimde çok sızlayıp ağrıdı sonra geçti.Hamilelikte sinir sıkışması oluyormuş
Zuleyy Ödem ve kan basıncı artması oluyor yavas yavas hareket ettirin sonradan acılır zamanla tuz ekmek vs bunların alımınada dikkat edin. Soda ceviz muz magnezyum yani bu tarz seyler tüketebilirsiniz. Onun dısında hamilelikte olabiliyor bunlara dikkat edilse bile bünyeden bğnyeye değişiyor
___ilknr___ 34+2 benimde ellerimde ağrı, parmak uçlarımda uyuşma ve hissizlik var. Doktor magnezyum eksikliğinden dedi. Ve ilaç verdi. kullanıyorum ama yine aynı bi değişme yok. Doğumdan sonra geçermiş öyle diyor herkes.
DuruSU_68 Benimde öyle 31. Haftadan beri bar 37 haftalık oldu gece uyuyamıyorum eliö parmaklarım çok uyuşuyor inş doğumdan sonra hemen geçer