ErenArden Sevgili anneler aile hekimim ilk gittiğimde tek yapacağız demişti diye hatırlıyorum emin olamadım öyle mi olacak acaba 😊
Nesrinimsi ErenArden yanılmıyorsam toplam 5 doz yapılıyor tetanoz aşısı. Ben ilk gebeliğim de 2 doz bebek doğduktan sonra 1 kez vurulmuştum. Şimdi 2.gebeliğim de 1 kez vuruldum. Sanırım doğumdan belli bi süre sonra son dozu da öyle vurulacağım.
morsumbul Banada tek dediler olmaya gittim 3sene geçmiş üzerinden yenilemek lazım dediler 3 ol dediler 🤔
Kayserilim38 morsumbul 6sene önce aşılarımı yatırmıştım 50 yasina kadar koruyacağı söylendi ve bu ikinci gebeligim aşılarım tam olduğu için yapilmadi
ErenArden morsumbul benimde bebeğim mesela 2.5 yaşında nerdeyse olalı 3 yaş olcak aslında tek dediler diye biliyorum 🤔
ErenArden Nesrinimsi aile hekimimden bilgi alayım bende aklıma takıldı trk olsnlarda var daha fazla olanlarda var 🤔
55alp34 ErenArden canm aşının üstünden kaç sene geçti o önemli ilk bebek ise iki defa yapılıyor ikinci bebek ise ilk bebekle aralarında 2yaş vrsa bir defa yapılıyor daha fazlaysa mesela benm yengem çocktan 4sene sonra bida hamile ikinciyi oldu üçüncüye de çağırmışlar. Aile hekiminin arayıp detaylı bilgi alabilirsin onlar net bişe söylerler canm
ErenArden 55alp34 bugün arayayım bakalım bu konuda aklıma takıldı zamanını geçirmeyryim bir de iki tane olacaksa 😊
FeriDee ErenArden oğlum 3,5 yasında ondayken 2 doz yaptırmıştım. Bunda da gittik tek doz olacaksın dediler
1122334455 Ben normal gebeyken 2 doz vurulup işin içinden çıkıyordum fakat bu gebeligimde orda ki ebe bayan bana lütfen 5 e tamamla birdaha uğraşma dedi bende tamam dedim şuan doğuma yakın 1 tane vurulucak diğerleri doğumdan sonra imiş bakalım 🤷