azra66 Busra2013 ay inşallah sizinde iyidir bacım doktor iyi derse tamamdir bu arada herkesin bünyesi farklıdır bazıları kilolu bazıları çok zayıf bebisleri bir tutmamak lazım 🥰
Busra2013 azra66 tabıkı kesınlıkle oyle ama ınsan bıraz uzuluo zayıf olunca besleyemıyorum fln dıe trıbe gırıom
kuzeyinannesi_ Busra2013 Boğazım ve başım çok ağırıyodu faranjit dedi doktor bi de hem kanımda hemde idrarda enfeksiyon çıktı 😏
Esras88 Busra2013 34+2 de 2300 gramdı 35+2 de 2400 dü 43 cm di banada boyu az geldi perşembe gitcem 36+5 te bakalım kaç oldu🥰
dilarakocc Bende sabah erkenden gidicem normalde haftaya pazartesi günüydü ama bugun kanamam oldugu için doktor korkulcak bişey yok ama yarın gel nst çekelim dedi :) randevu alamadıgım için erkenden yoldayız inşallah
azra66 Busra2013 ay dert etme güzel bacım hele kollarına bir gelsin sen çok güzelde bakarsın minnosa sonra dersin ay sen doymazsin 🥰🥰😘
Busra2013 211212g benımde bu hafta harekete azalma var sabah cok korkarak gıtck ya bısı olduysa ya kılo almadıysa korkularıyl
Embu Busra2013 Ben ve 38. Haftama girdim 00:00 itibariyle bakalım kızımız bu seferde dönmediyse sezaryen günü alırım belki 🙏🐣
NeseA Bende salı günü gideceğim:) çok şükür 19 haftalik olduk cinsiyet söyler inşallah en son 13 haftalik gitmiştim söylemedi cinsiyeti çok merak ediyorum yaa🤰
NeseA Bende salı günü gideceğim:) çok şükür 19 haftalik olduk cinsiyet söyler inşallah en son 13 haftalik gitmiştim söylemedi cinsiyeti çok merak ediyorum yaa🤰
miranbeyinmothersi Busra2013 bende en son 34+0 gitmiştim kilosu çok önde koyaslama olmasın söylemiyim ama yarın gidicem 36+0 sezeryan günğ için çok heyecanlıyıl bende az kaldı artık 🙏
Busra2013 miranbeyinmothersi ınsallah saglıklıdırlar cnm kılonun pek onemı yok ama 2500 dogsa fena olmz😂
Embu Busra2013 benim 32 de dogum pozisyonundaydı normal dogum da kesindik ama 36 da makata dönmüş tekrar cok nazlı cok 😂 seviyor uğraştırmayı dönüp duruyo 🙈🤷♀️