Eleonora Esku canim hangi kremi kullandin sen? Bide kremi parmakla vajina içinede mi sürmek gerek? Hani fitili en yukariya ittirirz ya
Esku Eleonora bana da doktor vermişti ama canım hiç hayırlamıyorum ismini. Vajinanın dış kısmına sürülüyordu
BusraAltin Eleonora bende mantar olmustum. Bence gecene kadar ( 6-7 gun) bekleyin iliski icin. Sonra da kuruluk var ise ( bende mantar o yuzden oluyordu maalesef) kayganlastirici kullanin. Bende cok yardimci oldu
Eleonora BusraAltin canım 7 gün fitil kullandım geçmedi. Yine kullanıcağım. 7 gün. Bide doktor çocuk düşündüğümüz oçin kayganlaştırıcıtı yasakladı. Bide hazz alamıyorum o yanmadan ola bilir mi? Sendede mi öyleydi? 6 aydır evliyim evlendiğimden beri mantarmışım ve daha yeni öğrendim hoç hazz alamadım🥺
BusraAltin Eleonora ben kullandim kayganlastirici , durex var dogal olani yesil ambalaj. O sekilde gebe kaldim. Kullanmak zorunda oldugum ilaclar ciddi kuruluk yapiyor Yanmadandir o , tum konsantren orada. Yaniyor mu yancak mi yaniyor diye dusunmekten
hll_clm Eleonora oncelikle cok gecmis olsun. Ilk once tedavinizi tamamlamanizi oneririm. Kesinlikle sıcak su ile temastan kaçınin sicak su mantari artirir. Taharet işleminizi önden arkaya dogru Sirke ve ılık su karısımi ile yapbilirsiniz sonrasinda pisik kremi uygulayabilirsiniz bebekler icin olandan benim o sekilde gecmisti. Ic camasirlarinizi utuleyerek giyin. Tabi ilaclarla beraber. Gecmis olsun tekrar.
Rmutlu Eleonora vajinanın içini sakın yıkama bendede oldu krem kullandım ve geçti cok sükür nasıl acıdını anlıyorum bende yaşadım çok kötüydü
Eleonora Rmutlu hic yikmadim ki vajina icini. 6 aydir evliyim ama yillardir mantarim ama tedavi gormedim daha yeni anladim cok korkuyorum gecmicek diye🥺
Larraa Eleonora Saçma gelebilir ama sirkeli suyu deneyin derim. Ben öyle kurtulmuştum. Bir leğene bir çay bardağından biraz fazla sirke koyarak su doldurun ve o suyun içine oturun yarım saat kadar. Onun dışında da tuvaletinizde bir şişede yine aynı şekilde sirkeli su bulundurun ve taheretlerinizi onunla yapın. Aynı zamanda çamaşırlarınızı diğer tüm kıyafetlerden ayrı biraz yüksek derecede yıkayın ve giymeden mutlaka ütüleyin. Ben tam olarak bu şekilde kurtulmuştum. Hatta sirkeli su içebilirsiniz. İnsanlar bunu zayıflamak için içiyor ama mantarın temizlenmesine de iyi geliyor. Sabahları aç karınla 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke karıştırıp içebilirsiniz tadı kötü gelirse biraz bal veya limon ekleyebilirsiniz.
Cagla0707 Eleonora zaten böyle bi durumda bebek düşünmeyin hamile kalınca tedavi şansınız olmaz mantar tehlikeli bi durum.Tedavi olun eşinizde tedavi olsun birbirinize geçiriyor olabilirsiniz mantar tedavisi çiftli olur diye biliyorum.Tedavi bitince mis gibi bir hamilelik geçirirsiniz 🙏🏻❤️
Eleonora Cagla0707 Benim doktorumsa hamile kala bilirsin dedi ve esim tedavi olmali diyede bir seyde soylemedi o kadar sinirliyim Ki ona. Doktorumu degistiricem.
Cagla0707 Eleonora bencede değiştirin bunu bilmeyen doktor mu olur tam siz iyileşiyorsunuz eşinizden size geçiyor demek ki birde bu süreçte size antibiyotik dirençleriyle ilgili test yapıp ona göre ilaç vermesi gerekiyor.Siz bu süreçte probiyotik kullanın kapsül olarak satılıyor antibiyotik yüzünden floranız bozuluyor ya iyileşmenizi engelliyor bol bol yoğurt yiyin iç çamaşırlarınızı yüksek derecede yıkayıp ütüleyin eşinizinkinide