FtmnrTry Şuan beş haftalık hamileyim ve 3 yaşında bir oglum var ilk başta biraz kaygılarım olsada suan onları yenıyorum inşallah sizin bebelerin arası kaç yaş yada ne tür zorlukları kolaylıkları olur acaba ?
Zel_i FtmnrTry bekleyip göreceğiz bakalım 🥰 benimde oğlum 22 gün sonra iki yaşına girecek ve ben şuan 33+6 haftalık hamileyim aralarnda tam iki yaş olacak nasip olursa ikisi birlikte büyürler biraz zorlu olacaktır ama sağlık olsn onların canı sağolsun 🥰
LawyerEce FtmnrTry Kızım 1 yaşındayken oğlumu doğurdum. Oğlum şuan 9 aylık. Karnımdaki bebeğim doğduğunda kızım 3 yaşında oğlumda 1 yaşında olmuş olacak.
Domatesim FtmnrTry 26 aylik bir kızım var 23 haftalık hamileyim istemekte hamile kaldım ailemden uzaktayım zor olucak biliyorum ama kizim cok yanliz malum virüs kimse çocuğuna yaklastirmiyo en azından beraber büyürler 😇😇
ayseenur Bende 8 haftalık hamileyim araları 33 hafta olacak bende çok merak ediyorum, deneyimli anneler daha iyi bilir :)
Gullcann Ben 8 haftalık hamileyim 10 aylık oğlum var ilk öğrendiğimde çok psikolojim bozuldu daha oğluma doyamadım ve emiyor kaygılarım çok oldu ne gelirse rabbimden baş tacımdır hayrlısıya atlatım şükür alıştım arık
Mehtapca06 Oğlum 22 aylık ben 18 haftalık hamileyim valla çok güzel bir aralık bence kardeşimle aramızda bu kadar bile yoktu beraber büyüdük anneme zor olmuştur ama çocuğa nimet bence 😂
Bebetoveannesi FtmnrTry 5 haftalık hamileyim doğum yaptıktan beş on gün sonra kızım üç yaşını doldurmuş olacak üç yaş da ideal gibi 😌 yada ben kendimi kandırıyorum 😆
Kamusbuglem FtmnrTry kızım subatın 20 sinde 2 yasına gircek bende mart sonu dogum yapcam inşllh 31 haftalıgım suan evet zorlukları olcak elbet ama en iyi yas 3 4 yas arası bence