Ozge Merhayldrm ben ilk 3 ay 3 kilo verdim. Ama bebek gayet günündeydi boyu falan da yerindeydi. O sizin vücuttaki depoyu kullanıyormuş. Ben de hatta kilo verince bebeğe bakamıyorum diye üzülmüştüm ama doktor da normal ilk aylarda demişti.
CansuDRY Merhayldrm Alakası bile yok. Hamileliğiniz boyunca kilo almasanız, hatta başlangıç kilonuzun altına bile düşseniz bebek kilo alır. Olan size olur. Vitamin depolarınız boşalır.
Deletedmom154 Merhayldrm 93 kilo ile hamileydim ama 83 kiloya kadar zayifladim şuan 23 haftalığım ama bebek haftasına göre gayet sağlıklı
Ayfa Bence tam tersi kilo almayan annenin bebeği daha güzel bir şekilde kilo alıyor yedikleri bebeğe gidiyor ben ilk başlarda sürekli kusmaktan kilo verdim ilk alti ay beslenemedim ama bebeğimin kilosu çok iyi gidiyordu
Kbrumt68 Banada hep karnın küçük diyorlardı ama bebeğim kilosu iyi diyor doktor önemli olan onun kilo almasıymış çok kafana takma bende muz, kaşar felan yiyordum sırf karnın küçük diyorlar diye
YeninesilAnne Merhayldrm ilk gebeliğimde 75 le hamile kalıp 80 le doğuma girmiştim oğlum 3830 gram 53 cm doğmuştu. Yani annenin kilo alıp almamasiyla hiç alakası Yok 🤗
nilarasmoms Bence de pek alakası yok, aksine direk bebeğe gidiyor besinler kilo olarak. Ben bugun 36+4 üm doğumuma tam 2 hafta kaldı 1bucuk kilı kendim aldım bebeğim 3200 grdı gecen hafta. İlk gebeliğimde de 4 kg alıp 3500 kg doğurmuştum kızımı ☺️