RHMYT Serapmehmet_19 amin inşallah rabbim saglicakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah 🤲 çok zor geçiyor. Uyku yok. Yatıyorum uyuyamıyorum. Uyuyamayinca tuvaletim geliyor. Tuvalete kalkınca uykum kaçıyor. Böyle bir kısır döngü 🤣 ama son 2 gün inşallah 🤲 2 Şubat’ta sezaryen var Allah’ın izniyle
Serapmehmet_19 RHMYT Ayy Aminn inşallah canım benimmm, Allah yardımcın olsun inşallah, sağ salim kucağına al, hayırlı doğumların olsun🤲🏻❤️❤️
RHMYT Serapmehmet_19 teşekkürler canım amin inşallah 🥰 hepimiz sağlıcakla doguralim büyütelim inşallah
Nisa_42 Serapmehmet_19 benim son 1 günüm kaldı hayırlısıyla doğar inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alalım 😇 yarın muhtemel doğum tarihi bakalım nolacak daha gelesi yok gibi 😊
Serapmehmet_19 Nisa_42 ayy çok heyecanlı yaa sağ salim al kucağına canım benimm darısı da bize olsun inşallah 🤲🏻❤️
Fgnydnd 36+3 Kavun ❤️ Hayırlısıyla gelsin inşallah minnaklarımıııız 👼bizimkinin 32. Haftadan beri erken doğma riskimiz vardı ama çok şükür bu günlere kadar geldik 🙏
Serapmehmet_19 Fgnydnd Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah yaa çok şükür 36.haftaya kadar gelmişsin sağ salim, sağlıklıca kucağına alırsın inşallah 🤲🏻❤️