Serapmehmet_19 Kbrumt68 manava gidince bi soruver😂, valla ben böyle meyve sebze olunca bakıyorum demekki bu kadarmış, şu hafta şu kadarmış diye😂😂elime alıp ölçüyorum
Ggamz Serapmehmet_19 31+3 İri bir turp olduk 😍Allah tüm hamişlere sağlıkla kucağını almaya nasip etsin benimde beraberinde 🤲🏼
ZeynepPayam Serapmehmet_19 33+5 ananas olduk biz gece uykuları haram bel ağrısı, huysuz bacak sendromu beni mahvediyo gram uyku uyuyamıyorum bebiş gelmeden hazırlıklıyız yani uykusuz kalmalara sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi rabbim 🙏
Serapmehmet_19 ZeynepPayam tüm bu zorlukların arkasında çok güzel mucizenin olduğuna inancımız tam, İnşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza canım benim 🤲🏻❤️
Fatmaozdemir Serapmehmet_19 aynı durumdayım 29+2 de bir de temizlik yaptım dipten güya uyuyamadım gece agrilardan
Serapmehmet_19 Fatmaozdemir Artık iş yapmak da zorlaşır hale geldi vallahi bende de, diyorum bi an önce çamaşırlarını yıkayıp halledeyim, ilerki haftalar zor olur, dikkat et kendine kuzum çok yorma kendini
Mucizem_211 Fatmaozdemir o çok oluyor sol tarafı yürüyemiyorum sağa sola dönemiyorum canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 😇
Nurhan88 Serapmehmet_19 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm hamilelere 18+0 Domates 🍅 olduk.
Feyzaveannesi Serapmehmet_19 32+5 kereviz kadarız valla ne ararsan var ağrı olarak. Artık eli kolu bacağı elimin altına geliyor resmen 😂
Serapmehmet_19 Mucizem_211 Ayy Allah yardımcımız olsun canım yaa maalesef benimde ağrılarım var herhalde senin haftana gelene kadar da olur mutlaka
Mucizem_211 Serapmehmet_19 maalesef oluyor vallah ama unutmayalım ki bunlar geçici ağrılar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm annelerin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah amin amin 😍