YelizKoray Bel ağrısı çeken kimler 😒 özellikle tek taraflı bıçak saplanır gibi.Biraz fazla ayakta kalayım hemen başlıyor😞
Tostosunannesi YelizKoray Ozellikle şu bikac gündür temizlik sarma bayram telaşı derken belim kopsa daha iyiydi resmen kafayı yedirticek bi ağrı 😥
Haticemustafa YelizKoray malesefki yanliz degilsin 😔 ah bir girdimi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nasl biseydir bu diyorum ama yapck bisey yok 😐
Merveanneoluyor Hazinem sadece bel ağrısına bakarak düşük tehlikesi denmedi değil mi? Lekelenme filan mı oldu
Esraaktepe Perşembe gününden beri cekiyorum doktor sadece parol verebilirim dedi bayramı nasıl geçireceğim hic bilmiyorum🙇
Hazinem Anne olmak kolay değil napalım evlatlarımız için dayancaz mide bulantısı agzımda ki değişik tat gelen bayram Allah yardımcımız olsun
Esraaktepe Tostosunannesi 19 oldum bu gün bende istemeyerek içtim çünkü ben yaklaşık iki yildir yani evlendigimden beri ilac içmiyordum.
Hazinem Merveanneoluyor bel agrım ve lekelenmem oldu ewt bunun için iki tane düşük önleyici iğne oldum ama belim hala daha agrıyo inşllah sag Salim alırız kucaklarımıza