Herkese Merhaba ;
27 ocakta kontrolüm vardı.Kontrolden 2 saat önce çok hafif lekelenmem oldu üç gündür de devam eden sancılarım vardı.17:45 te randevuya gittik 37+5 tik.Doktorum; hadi eve git eşyalarını al bir şey de yiyip içme benden haber bekle hastane ile görüşüp bu akşam alıyorum bebişi dedi.Bir hafta sonra bekliyorduk şaka yapıyor sandım ailem de başka bir şehirde buzlanmadan ötürü henüz gelmemişlerdi.Eşimle hemen eve geldik eşyalarım hazırdı duş aldım.19:45te hastaneye girdik acil kanlarım alındı,nst bağlandı,lavman yapıldı.Hemen ameliyathaneye alındım o kadar çok beklemiştim ki bu anı çok soğukkanlıydım bütün doktorlar çok şaşırdı,hatta anestezi doktoru o kadar soğukkanlısınız ki anestezi vermeden bile sezaryen olurmuşsunuz,karşımda evladı için her şeyi yapacak bir anne görüyorum dedi 😁🥰Ameliyathane personeli ve doktorlar anlık olarak yapılan işlemlerle ilgili bilgilendirdiler ve o an tam 20:50 de oğlumu göğsüme koydular ben de oğluşumla beraber ağlamaya başladım.Ameliyathaneden odama tam bir şenlik halinde çıktık.1 saat sonra su ve filtre kahve içtim çok şükür baş ağrım da olmadı.5:30 da çorba içtim ve iki tur yürüdüm.Ertesi gün öğlen saat 1 de de taburcu oldum oğlum kucağımda çıktım hastaneden 🥰.Bütün vücudumda çok ciddi bir ödem söz konusu 10 güne inecek dedi doktorumuz,doğuma gittiğim kilodan bir kilo fazlasıyım halen tartıda ama bacaklarımda kıvrım dahi yok öyle bir ödem 😂Sadece oğlumun 2600 gr doğması beni biraz tedirgin etmişti ama bir sıkıntısı olmaması beni bi yandan rahatlatıyor.Daha üç günlük yanakları doldu bile.
Benim bundan önce 17 haftalıkken triploidi ve mol gebeliğe bağlı bir ölü doğumum var.Sonrasında gebelik kaynaklı mol kanseri tedavisi gördüm bir yıl ve yumurta rezervim düştüğü için sonra bir yıl çocuğumuz olmadı.Mayıs ayında tüp bebek ve ilk denememiz tuttu.Şimdi oğluma her bakışımda gözlerim doluyor mutluluktan.Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.35 yıl sadece bunun için yaşamışım bundan sonra da evladım için yaşarım zaten.
Allahım gün sayan sizleri de sağlıkla evladına kavuştursun inşallah🥰