hunilimom 114256 ben gece yatarken günde birdedir kullandım bacaklarımı yukarı gelebildiğini kadar cektim iyice icine kadar ittim sonra yattım ilacın fazlası çamaşıra veya pede geliyor o şekil kullandım
Medine46 114256 doktorunuz nasıl önerdiyse ona göre kullanın bence çünkü hem ağızdan hemde vajinal kullanılabiliyor ve dozunuda doktor belirliyor ama bende kullanıyorum mesela ikiz gebelik benimki vajinal daha etkili dedi doktorum vajinal kullanıyorum 😊
Mom_07 114256 Ben kullanıyorum canım vajinadan 2 cm felan içeri koyuyosun ama mutlaka elini yıka hijyenik olsun koyarken enfeksiyon felan kapmaman için..
114256 hunilimom ilacın fazlası sıvı olarak mı geri akıyor içeride belli bir süre sonra eriyor sanırsam dimi
mercimekspor vajinal fitil olarak 4 tane kullanıyodum kanamam oldu 5e çıkardık🤷🏽♀️ fitili kullandıktan sonra 40 dk bacaklarım kendime çekik uzanıyorum fazlası zaten çıkıyo
Beroo mercimekspor kanaman nasıl oldu böyle baya kıpkırmızı mı ? bende kahve kırmızı lekelenmeler yaşıyorum ama doktorum progestana gerek yok bebek aşağıda dedi o yüzden soruyorum
MerveAknc Ben sabah akşam bir tane ağızdan alıyordum ama berbat oluyordum sonrasında halsizlik uyku yapıyordu bende
114256 Beroo bende kanama olmadı ben ultrason kontrolüne gittim doktor kanama alanı gördü bebek kesesinin yanında o şekilde yani sonra o fitili verdi sabah akşam 1 tane
mercimekspor Beroo baya damar patlar gibi bacaklarımdan boşaldı kanlar aktı gitti kırmızı kan, çok fazlaydı ama iyiyiz şükür inşallah devamı gelmez