Hunilininbirii Kızlar 40 çıkınca illa böyle bi sürü bişeyler koyup çocuğu yıkamak mı lazım? Anlamı ne önemli bişey mi bilmediğimden soruyorum olmazsa olmaz mı?
hunilimom Hunilininbirii bi batil inanç zorunluluğu vs yok ben öyle güller paralar makaslar altınlar yapmadım bi kova suya annem tas toplamış bi de yüzük attı annem çocuğu yıkadık ben abdest aldım en son çıkarken de kalan sudan basımdan asagiya döktüm annem dua okudu ne okudu hatırlamıyorum annemin gönlü olsun diye yaptık öyle
LawyerEce Hunilininbirii Öyle özenli bir şey yapmadık. Annemle dua okuyarak banyo yaptırdık. Bahtın açık olsun, sağlıklı ömrün olsun, vatana, millete, ailene hayırlı bir evlat ol dedik bitirdik.
ftmnr_drgt Hunilininbirii Bu kisiye göre degisebilir her yer farkli olabilir mesela bizde mesela çırpı toplanır yüzük ve şu şeklinde, bebek yikanır sonra anne abdest alir bu sekilde
Hunilininbirii Bernako bende arkadaşlarımda gördüm altınlar paralar değişik değişik şeyler saçma geldide oyüzden soruyorum 😂
Cemrreedemirci Hunilininbirii bilmiyorum ki suya bı şeyler atıyorlar gelenek galiba ritüel gibi düşünün. Ben güzelce yıkadım içimden dua ettim bahtin güzel olsun oğlum dedim geçtim.
Bernako Hunilininbirii zorunluluğu yok hatıra kalsın istiyorsan yap tabi.. bende yumurta koyanları görmüştğm 15 li 😂😂