Eliffmeva Sinozcan Allah kolaylık versin canım hemen kurtul evladını kucağına al inşallah benimde cuma günü tekrar kontrolüm var git gel hastane yolları aşındı🥲
SerraveAnnesii Eliffmeva Senin kızın geleceği yok herhalde daha 😀 Bende 36.haftadan sonra başlıcam squat, hurma 😀 Perine masajı vajinaya yapılıyor 🤭 dikişsiz doğum için ordaki kasları yumuşatıyorsun. Doktoruna sorarsan daha detaylı bilgi verir canım
Eliffmeva SerraveAnnesii Hee yok yaa benim doktor standart şeyleri söyledi çok detay inmedi öyle araştırim ben onu🥲🥲
Eliffmeva SerraveAnnesii sor kuzum sor şimdiden düzenli yap ne varsa işe yarayan ben geç kaldım keşke o haftalara geri dönsem herseyi denerdim azar azar ben hep yatmıştım🤦♀️🤦♀️doktorum bana hep yattın mı kız döşşek güzeli diyo😂😂😂
SerraveAnnesii Eliffmeva Hahaha döşek güzeli 😀😀 aynen sorucam bakalım birdahaki kontrole 35.haftada falan oluyorum gerçi. Ben hamileliğimin başından beri yürüyüş yapıyorum 😀 bi ara kar yağdı çıkamadım. Şimdi agırlaştıkça da zor geliyor arada çıkıyorum🥲 kolay doğumlarımız olur inşallah ya