Elifelbb Burcuburcucu şiddetli mide bulantısı ile doktora gittim ultrasonda göründü çok şükür. İdrar testi bile yapmamıştım
uykularharamoldu Burcuburcucu benim adet olmadan bir hafta önce miydi neydi lekelenmem olmuştu. Yerleşme kanamasıymış galiba. Bide 3 gün başım ağrımıştı. Normalde adet sancım olmaz ama kasıklarımda ağrı olmuştu.
Mermeh24 Burcuburcucu çok afedersiniz aşırı gaz ve idrar rengindeki değişiklik beni şüphelendirdi. Onun dışında klasik adet belirtilerini yaşadım
Aysimal Burcuburcucu hiç bisey yani hiçbir belirtim olmadı mide bulantısı VS ağrı hicbisey olmadı sadece Bi rüya gördüm adetime 4 5 gün kala onun üzerine erken gebelik testi aldım silik çıktı kan verdim 💕🥰😍
Burcuburcucu Hilal2266 bende göğüs ucu hasassiyeti yok malesef. Adete üç günüm var. Bu ay ben iğne ve çatlatma iğnesi oldum üçüncü denemem olması için dua ediyorum artı k
Cerenkaya Belim ağrıyordu sonra ağrı böbreğime vurdu acile gittim serum vereceklerdi bebek var mı diye sordu ben yok dedim çünkü o kadar hastaneye gittim test yaptım çıkmamıştı en son adam test yapayım dedi sonuç çıktı baktım hamileyim o şekil öğrendim
Busssx Şiddetli bel ağrısı sonrasın da böbrekler de ilerledi tahlil verince süt hormonum yüksek çıktı ondan da şüphelenip gebelik bakınca doktor o an öğrendik 😊
Emine123kuzu Aysimal Yaa aynıyız. Rüya gördüm dedim ki test yapayım umutlanmam negatifi görürsem dedim adetime 6 gün vardı. Dün kan verdim çok şükür. Hiçbir belirtim yoktu sadece arada ya da az az sol kasığıma sancılar girerdi o kadar ❤️ rabbim kucağımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🐣
bussraozturk Şiddetli bel ağrısı ve baş dönmesi yaşadım adetimin de gecikmesiyle hamile olduğumu anlamıştım
Sunay_selcuk1 Bfduam 15 gün sonra belli oluyor benim öyle oldu hatta ikinci çizgi bulanıktı kanda çıktı