Kubraa23 Hamileyken detox suyu içiyor musunuz kızlar doktorum hızlı kilo alımım için diyet önerdi çok abartmadan dikkat etmeye çalışıyorum limonlu su, naneli su vs şeyler yapan var mı doktoruna danışıp?
Anneoluyorumbenn Kubraa23 gebelikte düzenli bir beslenme yapabilrisin bir hafta 15 gün gibi uzun süreli detox yapmamalısın bence bir diyetisyenden yardım al en azından dengeli besleneceğin bir diyet listen olur
Anneoluyorumbenn Kubraa23 detox en az 15 gün süren bir süreç bence o kadar yapmamalısın ama sen diyetisyene sor belki daha farklı bir önerisi olur ben 72 kilodan 57 kiloya düştüm detox sularıyla ama tabi bnm ki çok ağırdı tüpbebekle gebeyim ve iğneler ilaçlar çok kilo yaptı tekrar aldım bnm de kilo problemim var napcaz bilmiyorum bir diyetisyen de bana lazım
Kubraa23 Anneoluyorumbenn benim 2. Gebeliğim ilkinde 12 kilo aldım toplam bunda 25 haftalığım 8 kiloyu geçtim bayağı hızlı gidiyorum doktorum diyetisyen önerdi randevu da aldım bakalım bi sende bence git bi diyetisyene eğer çok hızlı gidiyorsa kilo alımın