Nursahdemirayak Makif2112_ Bende yeni covid geçirdim 2 gün bebeğimin hareketlerini karnımda hissetmedim daha alt bölgede cok hafif şekilde hissettim. Hemen karantina sürecim bittiği gibi randevu aldım. Şükür sorun yok canım şimdi normal hareketleri. Demek ki biz yorgun düşünce garibim o da düşüyor:)
211212g Makif2112_ 31 haftada yakalandım çok şükür azalma olmadı hatta daha cok hareketlendi kızım çok geçmiş olsun inşallah biran önce hafif atlatırsınız
SerraveAnnesii 31.haftamda bende covid geçirdim bebeğimin hareketlerinde azalma olmadı. Ebe hareketlerinde azalma olursa, şiddetli karın ağrın olursa acile git demişti
Moniza SerraveAnnesii benim eşim pozitif çıktı bende şimdilik bir belirti yok ama bebeğimin hareketlerinde azalma var karnımda ağrıyor bir şey mi oldu acaba 😔
SerraveAnnesii Moniza Benimde önce eşimde çıkmıştı sonra bende test yaptırdım. Ama belirtilerim vardı öksürük ateş vs. Annemde bizimleydi o zaman annemde hiç belirti yoktu burnu bile akmıyordu onun testi de pozitif çıktı. Sen en iyisi acile gidip test yaptır hemde nstyle falan bebeğe bakarlar yada ultrason varsa ultrasonla en azından için rahatlar
Makif2112_ Moniza dün nst yaptım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama normalde kendini toplayip sertlestiriridi agri olurdu bilemedim şimdi kanimda bir yoğunlaşma mi var acaba
Moniza SerraveAnnesii eşim bugün vermişti benim hemen mi vermem gerekir yoksa beklemem mi gerekir peki
Nursahdemirayak Makif2112_ yok hiç bir şey kullanmadım. Gebelikte her ay kullandığım hapları içtim bir tek
SerraveAnnesii Moniza Testi pozitif çıktıysa hemen verin. Ben eşimin testi pozitif çıktığı gibi gidip vermiştim
Ayfa Haftamda covid oldum kadın doğumda tedavi gördüm hareketlerinde azalma olmadı her zamankinden daha hareketliydi