Nebyaa iremto gaziantepliyim ama gaziantepte değilim doktor öneremicem ama çok özledim memleketimi kıymetini bilin 🤣
Asel2520 iremto Hatem hastanesi nazire Öztürk ilk doğumumuda orda yaptım çok memnun kaldım şimdi tekrar gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
Busra_27_34_ Nebyaa Bende antepliyim ama gurbet geliniyim hös hös söyleme lahmacun Balcan kebabı Kebab burnumda tütüyor ya hele açık temiz havası 😂
Simgeyuca Nebyaa aynen öyle gaziantepliyim ama ankaradayım memleketimi çok özledim inşallah doğumdan sonra 🥲
Zeynepackgz Asel2520 evet bnde nazire hanima gidiyorm memnunum Nisan’da doğumum vr tek gebelik bnmki sezaryn bana fiyat neder acaba
Asel2520 Btl2652 benimki sezeryan ikiz hamilelik 7 bin dediler daha doğumuma var fiyatı sorduk öylesine
Fatime_gdl Gaziantep üniversitesinde öğretim üyesi kadın doğum uzmanı profesör doktor Ali irfan Kutlar üniversitede hasta bakmıyor ama özel muayenehanesi var ayrıca Gaziantep defalife Hastanesi’nde hasta bakıyor mutlaka tavsiye ederim pişman olmazsınız
Xyztt Prof Dr Ali İrfan Kutlar, Gaziantep Üniversitesi öğretim üyesi kendisi. Kliniği var, maddi durumunuz biraz varsa mutlaka gidin, prenses gibi bir süreç gecireceginize eminim.
Zeynepackgz Asel2520 o gün bana nazire hanım fark 3500 milyr dedi sezaryn farkı 3500 oluomus acaba norml ne kdr ki toplm ne kdr eder acaba