Rbsb1803 Kızlar 2 saat önce çok şiddetli sol kalça kemiğim ağrımaya başladı. Yürümekte zorluk çekiyorum, yatıp kalkarken canım yanıyor sizde durumlar nasıl? Bunun bir çaresi var mı canım yanıyor
Fatos8263 Rbsb1803 maden suyu ic canim benim hamileligimden beri iciyorum magnezyum eksikliginden oluyor dedi doktor bana agridigi vakit ic tabi
minikmucizem7_ Rbsb1803 canım benimde öyle oluyordu bu durumu doktoruma söyledim . Bana d vitamini damla verdi rahatladım eskisi kadar ağrısı olmuyor sende doktoruna söyle istersen bi neyi nasıl uygun görür senin için .
Symaergn Rbsb1803 Rbsb1803 Canım benim aynı hafta hamileyiz ikimizde. 3 hafta önce sol kalça kemiğime kramp girdi uyku esnasında. Hâlâ da geceleri ağrır bazen. Magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Ebeye sordum. Bol yoğurt süt peynir yememi önerdi. Bunları yediğim sürece iyi olurmuşuz
Rbsb1803 Fatos8263 evde magnezyum ilacım var doktor ağrıların olursa kullan demişti içeyim o zaman şimdi
Beybiik Rbsb1803 hımm benim doktorum düzenli bir şekilde kullan dedi şükür 31 haftalık olduk bı sıkıntım yok kullanmadan önce çok ağrılarım oluyordu ama
Fatos8263 Mybabe_mom magnezyum eksiigi dedi ilac kullanma maden suyu icebilirsin dedi iciyorum zaten faydaliymista ama tam gecti soylenemez cunki gece yatamiyorum nefessiz kaliyorum kalkinca kemiklerim de catirdi oluyor🤣🤣ayyy ama kizima deger bosver herseye raziyim😍
Seda-sedos Benim de sag tarafa giriyo nefesimi kesiyo agri yatamiyorum kalkamiyorum yatakta kavraniyorum resmen ne zormus anne olmak 😢 magnezyum iciyorum ama faydasi yok
Seda-sedos Rbsb1803 oturarak uyuyorum ben ama bazen otururken de giriyo agri iki uc dakika kasıliyo sonra biraz geciyo
Seda-sedos Fatos8263 aha senin de kızmıs cinsiyeti bana emin misin kiz olduguna erkekte olur o agrilar genelde diyolar
Mybabe_mom Fatos8263 benim doktorum d vitamini dışında bişey vermedi, magnezyum için muhtemelen bende maden suyu vs tuketirim. İnşallah rahatlatır. Dogumada daha çok var bi çözüm bulmak lazım 😅
Fatos8263 Seda-sedos benim iki oglum var cok rahattim ne mide bulantisi ne bas bas agrisi kalca agrisi bacak arasi agri cekmedim masAllah nasil dogurdugumu hatirlamiyorum ama bu saydiklarim hepsi bu hamileligimde var ozele gittim kiz dedi 19 haftada ogrendim kiz insAllah degismez yani🤭🧿