Bebiscann Kızlar bir arkadaşım lohusalıkta aşırı kabızlık ve hemoroid sorunu ile boğuşuyor, Duphalac diye bir ilaç vermişler kullanan var mı? Hemen sonuç veriyor mu yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Ozgrwili Bebiscann bana da vermisti doktorum iciyorum ara sira zorda kalinca bazen 2 3 saatte sonuc veriyor bazen de 6 7 saatte
mirage333 Bebiscann ben kullanıyorum. Annemde mesela hemen etki gösteriyor ama bende biraz daha az ve geç etki gosteriyor.
gamzekubra Bebiscann canm bana sezeryan sonrası verdiler bu ilacı aşırı gaz yaptı 10 gün sancı çektim. İlaç yerine kase kase hoşaf içsin üzüm hoşafı hem süt yapar hemse kabızlılğı geçer. Hemorid ağrısı için anestol krem var onu sürebilir. Ağrısını alır k bölgeyi uyuşturur. Bende çok yaşadım bu durumu
Ece003 Bebiscann yarım şişe duphalak ve soda içtim anca işe yaradı hamileliktede kullanılıyor sorun yaratmaz
gizzzy35 Bebiscann Ben gebeliğimin ilk 3 ayında kullandım canım. 2 saatte etki ediyordu bende. Çok memnundum
Seda-3467 Bebiscann o şurubu içene kadar kayısı hoşafı pişirip içsin bide sabahlar aç karnına kayısı yesin üzerine ılık su tamam 👌
ada58 Bebiscann ben gebeyken değil normal zamanda aşırı kabızlığım olduğu için kullandım tadı da kötü değil çok etkili bir ilaç karın ağrısı da çok yapmıyor