Meltemkrkmz Sevvalekenn bak buna sevindim, yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi 😄 sana cevabı attıktan sonra gittim ekmek aramı yaptım yedim pişman değilim doğumdan sonra veririz nolcek ,😄 kac kıloyla hamiş kaldın cnm 🤭
Almigok Aypoy92 evet ilk 65 kiloyla hamile kaldım kilom oturmuştur benim yıllarca neler yapmadım kilo vermek için yaklaşık 4 yıldir ne alıyorum ne veriyorum ama hamilelikte kilo verdim 62 yi gördüm üstümde bot mont olmasına rağmen şimdi toparlıyorum sanırım artık kilo Alaçam sende de böyle oldu mu
Aypoy92 Almigok ben yıllarca spor yapmıştım hamilelikten önce 60 kg 1 yıl saldım 20 kilo aldım . Hamileliğimin ilk ayları çok zordu ne yesem kusuyordum hala bazen kusuyorum . Özel canım birşey istemiyor stresten zaten çok yiyemiyorum . Suan 82 yim . Öncesinde de aynıydım
Almigok Aypoy92 evet spor sonrası bırakınca kilo alınıyormuş bende iştahsız bı gebelik geçiriyorum ondan olabilir bende çok kustum o yüzden kilo verdim
thetkc ozgetsdln 34+2 toplam 2 kg almışım.. Bu 3.gebeliğim.. Çocuklardan önce de çocuklara hamileyken de doğum sonrası da ve şimdi 3.gebeliğimde de sporu hiç bırakmadım, bırakmayı da düşünmüyorum, gerçekten çok çok faydası var 🍀😍
NuovaLuna elifbilal61 Yok ya bütün gün yatıyorum aslında ama bebekte bana çektiyse demekki öbür baya sadece kabızlık yok düzenli çıkıyorum ondan kaynaklıdır belki 😂
thetkc elifbilal61 Belirttiğim gibi ben sporu hiç bırakmadım.. Yüzme, fitness, plates yapıyordum zaten ezelden beri ekstra diğer gebeliklerimde de şimdi bunda da hamile yogası eklendi programıma 🍀