Hilalhayrettin25 19+6 kiloyum 59 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum normal mi sizce kizlar lütfen bilgi verin
Srklc Mybabe_mom kaç kilo alınması gerektiğini de hiç bilmiyorum ama doktor alabilirsen bir 3 kilo al dedi alamayınca napacaz yapacak bişey yok 😂
3mlkannesi 14 haftalık hamileyim 7 kilo verdim 😔 bulantilardan dolayı normal hayata döneceğim günü bekliyorum
ikizlerinannesi97 Darkfairy Aaa öyle mi oluyor 😊 henüz cinsiyeti bilmiyoruz iki kızım var buda oğlan olursa çok sevinirim 🥰
oztrk14 ftmnr_drgt maşallah ne güzel ☺️Bende 69 ile hamile kaldım şuan 70 im almadım hep 69,400 69,700 gibi gramlarda gidip geliyorum çok almıcam ☺️
ftmnr_drgt oztrk14 Maşallah size😊🧿 inşallah sizinde 1 2 kg şeklinde devam eder bende aysa 1 2 şeklinde ilerliyorum , bana da diyorlardı son ayda alırsın diye ama hiç almadım aynen devam 😊 inşallah sizlerinde böyle gider 🧿
Duriyeee 28+3 teyiz 2 kilo aldık daha sanırım kilolu olmanın ilk defa faydasını görüyorum. Bebiş benden yiyor 😂
Ezoo3 ozgetsdln Vallahi bilmiyorum bide kilo almaya çok müsait vücudum ama ne yediysem kızıma gitti sanırım hep yattım her istediğimi yedim bebiste 3200 şuanda bı iki hafta kaldı doğuma
oztrk14 MerveeD valla ekstra bişi yapmadım aslında 😀 ilk başlarda pek yiyemiyordum bulantılardan dolayı şimdi de öyle ekstra iştahım açılmadı hamilelikten önce yendiğim gibi normal yiyorum şans sanırım 😀😀
Yesim22 ozgetsdln ozgetsdln 34 haftadan gün sayıyorum 12 kilo aldım 16 haftaya kadar almadım kilo 20 haftaşardan sonra birden aldım