Dilara9 Ilk hamilelikte 3 kilo aldim 🥰 Simdi daha cok erken bisey söylemek icin henüz 6 haftalik hamileyim ama cok acikiyorum 🤫
Hilalkhrmn417 ozgetsdln 30 haftaligiz aldığım 5 6 kilo önümüzdeki haftalarda yeniden gidicem doktora bakalım ne kadar almışım 🤗
Meltemkrkmz ozgetsdln kız msallah HC almamıssın nerdeyse. Ben daha 18 haftalıgım 6 kılo aldım. Bıde doktorum 10 kılodan fazla almayacaksın ona göre dedi. Ben hayatımı 4 kıloya nasıl sıgdırcam, bak yazarken bile canım ekmek arası cekti of offff 😂😂😂
analique Meltemkrkmz 25 haftalığım 10 kg almışım doktor bana da 10 kg demişti en fazla 15 haftaya hiç kg alamamak nasıl olcak bilmiyorum geceleri açım diye uyanıyorum 🙈 Allahım sabır ve azim versin amin 🙏🏼
iremcim Meltemkrkmz aynı haftada ve aynı kiloları almşız doktorum beni de uyardı ama ben aç mı kalıyım yani yapacak bişey yok gelsin kilolar 🤣
EgeveAnnesi ozgetsdln 26. Haftadayim 5-6 kilo aldım.. acikcasi doktor normal diyor ama sanki fazla gibi geliyor bana. 56 kilo ile başladım şuan 61-62 geliyorum hep
Fatmactn_6 superrmomy bende 30 kilo ile bitireceğim büyük ihtimalle🤦🏻♀️ Aldığınız kiloları verebildiniz mi sonrasında size sıkıntı yaşattı mı acaba
superrmomy Fatmactn_6 verdim canım 1 sene içinde eski kiloma döndüm. Ben 62 kilo ile hamile kalıp 90 dan fazla kiloyla doğuma gittim. Bi dönem 72 kiloya sabitlenmişti ama çok şükür hepsi gitti. Simdi tekrar hamileyim 😇
Kbrmoms_ @“Sultanee” Sultanee benim de yarın 11 haftalık olucaak günü gününe aynıyızz tek farkla ben2 kg aldım 😂