CerenArslan1 Kızlar bende 29.haftada çatlaklar oluşmaya başladı şuan 33.haftamdayim ve çok aşırı kaşıntı başladı bugün aktarda susam yağı onarıyor dedi adam kullanan var mı onariyor mu ben badem yağı aldım hiç duymadığım için
Denizvegokyuzu CerenArslan1 Hindistan cevizi yağını daha sık duydum. Zeytinyağı ve kantaron yağına varıncaya kadar denedim. Ama bende hiç faydası olmadı ne yazikki. 🤷🏻♀️ İnşallah çare bulursunuz 😇
CerenArslan1 Denizvegokyuzu ya bendede olmadı yani karışım yağı bile kullandım o kadar güzel yorumları vardı ama benim annem de de oluşmuş bende de var az ile kurtulmaya çalışıyorum 😅 biraz moralim bozuluyor kaşındıkça ama ne yapalım sağlıklı olalım da
Denizvegokyuzu CerenArslan1 Kasimamaya çalışın yinede siz. Benim annemde felanda yokmuş ama benim 2.ayda felandi sanırım başladı. Birçok ürün kullandım. En son biooil aldım çok önerildiği için ama yine faydası yok 🤷🏻♀️ Artık çatlaklarım acımaya ve canımı yakmaya başladı ne yazikki🤦🏻♀️ Bebisime değer diyorum bende onun sağlığı yerinde olsun yeter 🤗
CerenArslan1 Denizvegokyuzu aynen öyle bende sizin gibi düşünüyorum ne yapalım anneligin verdiği güzellik 🥰