Merhaba güzel anneler bebeğim 6. Günü doldurdu plasenta previa totalis idim tam kapatmıştı doğum yolunu ve doktorum riskli bi ameliyat olacağını söyledi iki tüp kan ile ameliyata girdik spinal sezeryan olacaktım. Herşey güzeldi çok pozitiftim önce epudral yapıldı sonra yatırıldım hiçbir şey hissetmedim bebeğimi gördüm dünyanın en güzel duygusu sıcacık koydular yanağıma benim mi diye ağlamaya başladım iyi mi diye sordum iyi dediler duygu patlaması yaşadım ağlamaya başladım sonra bir anda tüm vücudumu alev aldı yüzüm karıncalanmaya başladı midem kötü dedim sonrasını hayal meyal hatırlıyorum kustum. Ellerimin bağlı olduğu cırtcırtı aşıp doktorun çalışma alanına müdahale etmişim genel anestezi yapıp bayıltmışlar. Kendime geldiğimden itibaren hala süren ağrılarım başladı. Hüngür hüngür ağlayarak girdim odaya sedye ile. Gelenleri gözüm görmedi öyle acı çektim ki. Çekiştirmeleri falan hep hissettim. Ağrı kesici üstüne ağrı kesici yaptırdım tüm gece. Tüm her şeye rağmen dünyanın en güzel duygusu bebeğimi kucağıma aldım inanamadım sabaha kadar izledim. Şuan hafif sancılarım kaldı hala yatıp kalkmakta zorlanıyorum ama hepsi geçecek. Bu arada ameliyatta kan takviyesi yapılmadı. Benim acı eşiğim çok düşük olduğu için bu kadar acı çektim. Hassas içerik diye belirttim ama herkeste aynı olmaz herkes şaşırdı zaten bana bu kadar acı çektiğim için. Eve bile sandalyede çıkarttlar adım atamıyordum. Normal doğum bundan daha iyidir diyip durdum. Bu süreçte merak ettiklerinizi cevaplayabilirm. Herkese kolay doğumlar diliyorum.. 🌷