aysnr_as öff ilk üç ay hatta dört ay ben benlikten çıkmıştım hamileligimin en zor zamanlarıydı 6 gün 7 gün hiç kesilmeyen aşırı şiddetli ağrılarla boğuştum gözümün önünde siyah siyah noktalar oluşuyordu artik son zamanlarda 4. Aya yakın bir kaç taktik gelistirdim çok faydasını da gördüm herşeyden önce kendini asla aç bırakma ve ağrının gelicegini hissettiğin anda parolu iç geçmezse eczaneden migren taşı al adı öyle ama mentol taşı aslında acayip iyi geliyo onu keşfettim hayatım normale döndü son 1 ayı çok çok daha rahat geçirdim sonrasında kendi kendine normal seyrine döndü ağrılar mentol taşını zonklama veya basınç hissettiğin zaman şakaklarına alnına ensene kulak arkalarına biraz göz yakiyo ama değer hatta ben kaşlarımın hemen altına doğruda sürüyordum çok iyi geliyordu o zonklamayi alıyordu bir süre sonra 10 dk sonra falan kendine geliyorsun mucizevi bişey bana kalırsa tamamen geçirmiyor ama en azından o atak halindeki şiddetli ağrıyı hafifletiyor ki benim gibi migren hastalarının buna da şükür Yarabbi diyeceginden eminim hatta bazen tamamen geçiriyorsa şiddeti çok artmamışsa şuan yanımdan hiç ayırmıyorum azıcık bir ağrı hissediyim hemen ilaçtan önce elim ona gidiyo onu sürüyorum 10 dk sonra mis gibi kesinlikle tavsiye ederim Cook çok geçmiş olsun canım inşallah sanada iyi gelir eğer kullanırsan ♥️