40+6 da sezaryen doğum ile oğluma kavuştum 🥰 hamileliğimin başından beri normal doğum istiyodum hiç bı engel de yoktu ama oğlum gelmek bilmedi 🙂 doktorum 41 e kadar bekleriz gelmezse suni sancı ile doğumu başlatiriz dogmazsa sezaryene alırız dedi. İlk başta mantikli gelmedi hem sancı çekip sonra sezaryene girmek ama normal doğum istediğim için ve 40 haftada olduğum için kabul ettim. 40+5 de 1 cm açılmam vardı sadece. doktorum yarın için gün verdi sıcak duş al kahvaltı yap hurma ye 7 de yatisini yapalım dedi. Ertesi gün hastaneye gittik önce açıklığa baktılar hala 1 cm bu arada düzenli perine masajı yapiyodum. Suni sancıyı almaya başladım ama tık yok tam 6 saat aldım ne sancı ne açılma hiçbiri yok. Doktorum doğum akşama yada yarına sarkar istersen sezaryene girebilirsin dedi o sırada ameliyathaneden bebek getirdiler önüme sezaryenle doğmuş baktım tamam dedim yeter artık 41 hafta olmuş 🥰 serum taktılar sondayı da narkozdan sonra takmalarini istedim belden iğne vurdular ve vurdukları gibi ayaklarıma bı sıcaklık geldi hemen uyustum asla hisstmedim sonra doktor cikariyim mı oğlunu dedi çıkar dedim gösterdi bana ben ağlamaya başladım ve sonrası yok galiba sakinleştirici vurdular 😃 çıktım eşim bekliyodu gördün mü oglumuzu dedim bı de orda ağladım 😃 odaya çıktık üstümü giydirdiler bebeğimi emzirdim 🥰🥰 6 saat sonra kalkıp yürüdüm o gece hiç oturmadim neredeyse. Ağrım olunca ağrı kesici istedim gaz problemimde olmadı ertesi gün de taburcu olduk ☺️