Korka korka dogurdum en sonunda kizlar ikinci gebeligim olmasina ragmen dogum stresi baslamisti uykularim kacti surekli agliyordum derken derken uc gunluk evde cektigim sancilar sonrasinda dr a mesaj attim o da ebeleri ariyorum git bi baksinlar demesin mi 🤦♀️dustu bi telas bi panik esime soyledim dr a mesaj attigimi oda bi panikledi 😅millete haber verdik arabayi hazirladik çantayı aldik koyulduk yola beni bekliyorlardi zaten ebe aldi odaya alttan bakti sen dogurursun iki saate dedi nasil dedim ya 4 cm acikligin var dedi tamam o zaman dedim eve gidip az daha sanci cekeyim dedim dur bi dr a haber ederyim dedi sanci odasina aldi cikan sancilari sen hissetmiyor musun dedi yok dedi ooo dedi super hemen bi damar yolu acti dedim suni sanci istemiyorum dr un istegine gore yapiyoruz bu durumda eve gidemezsin dedi yavastan vermeye basladi sanciyi iki saat sonra vurmaya basladi tabi sancilar 9 bucukta alttan tekrar baktı 7 cm olmus hemen dr u aradi serumu kesti ama benim ikinmam geldi ebe bana diyor kendini tut sakın comelme ama ne mumkun belime masaj yapıyor bir yandan kardan dolayi dr arabasini cikaramamis mi 🤦♀️ sofor gonderdiler hemen hoparlör acik telefonda dr benimle konusuyor ikinmayi anlatiyor bagirmamam gerektigini soyluyor ama gercekten ilk dogumdan edindigim tecrubelerden dolayi hic bagirmadim tabiii 7 cm olana kadar 😅 o acikliga geldikten sonra dayanilmaz oluyir istemsiz bağırıyorsunuz
Neyse dr geldi ustunu degisti ikin dedigimde ikin dedi üçüncü ikinmayi yapacaktım dedi bu defa gelecek ona gore saglam bir ikinma istiyorum dedi bagirmadan tum gucumle ikindim veee muhtesem bir rahatlama dunyanin en guzel sesini duydum kizim agladi 😊 7 bucukta yatisim yapıldı 10 da bebegim dogdu 38+5 haftalikti ilk dogumum da cok zor sancilar cekmistim bu da tam tersine rahat gecti cookk sukur dikislerim var ama cok degil rabbim hepinize kolay dogum nasip etsin insallah tam iceriklerini anlatmadim hem eğlenceli hem kolay oldu darisi size olsun insallah ❤