Hzlkaya busee94 dişleri çıkana kadar yuvarlak kiraz uç öneriyorlar dişleri çıktıktan sonra damaklı öneriyorlar ben Breastlike Gece Emziği aldım tomme tippee marka bide avent soothie emziğini aldım deneyeceğim hangisini tutarsa diye
Budiss_Moms busee94 Philips avent. Henüz kullanmadık ama yorumları bütün sitelerde çok güzel bi bak istersen
Gizgizgiz busee94 bu markanın sabit zaten 0-6 ay aynı emzik en çok bunu tutuyorlarmış diş yapısı damak yapısı için bu uçlar öneriliyor.bibstende memnun kalan var.oioi ve wee almada onlar iyi değil
busee94 Budiss_Moms baya baktım iki markayada kararsız kaldım sadece kauçuklar büyüyo falan yazmışlar bide toz toplama şeyleri varmış o düşündürdü
Budiss_Moms busee94 bende çok araştırmıştım ama yenidoğanda en çok Philips karşıma çıktı hep. “6. emziğimiz bir tek bunu tuttu bebeğim “ gibi yorumlar çok fazla wardı. Beni de en çok ikna eden bu tarz yorumlardı sanırım
Carriebradshow busee94 ben Philips avent aldım. Joker baby de ikili seti 65 liraya düştü. Uzun zamandır takipteyim bu fiyata görmemiştim. Arada stoklar yenileniyor ya da mağazadan bakabilirsiniz.
Carriebradshow Budiss_Moms hatta yeni üyelik açınca 20 TL indirim kodu veriyor. Kargo ile birlikte 55 e aldım iki ayrı hesap açıp ☺️ Biberonlarda indirimdeydi.