Neslisah84 NevrazerYlmaz mrblar eşimin işi dolasıyla bende Ankara'ya taşınıcam Bursa'dan gelicem ve hiç bilmiyorum Ankara'yı doktor bulmam lazım nasıl yapıcam nolucak hiç bir fikrim yok 😳
Asia Ben de arastiriyorum.koca ankarada bi hastane bulamadim. Devlet guven veriyor ama hemsire vs muamelelerinden korkuyirum. Özel ise cok pahali ve ya bi sorun oldugunda baslarindan savuştururlarsa diye tesirginim
Yasminn Eryaman hastanesi Oskar hoca memnunum devlet hastaneleri malesef kadın Doğumda çok ters ve ilgisizler o yüzden mecbur olmadıkça tercih edilmiyor
NevrazerYlmaz Ben hem etlik Zübeyde ye gidiyorum hem Ortadoğu’ya gidiyorum oradaki doktorum çok iyi ama ordan çıkan hastalar hep sezaryan.
Busrabnrby NevrazerYlmaz tip fakultesinde var canim ozel doktor tutabiliyosun her muAynesi 150 felan galiba dogumunu bilmiyorum ama doktorlar doc oldugu icin bu sekilde
Ellmyra Yasminn şimdi gittim görüşmeye, mesai bitmiş çıkmış polikliniktekiler. Acil danışmaya sordum 82tl dedi.. 🙄
Yasminn Ellmyra Ben sorduğumda bana da 82 demişlerdi tlfda ama muayeneye gittiğimde 75 alıyorlar bende anlayamadım 😆😆
Yasminn Ben sorduğumda bana da 82 demişlerdi tlfda ama muayeneye gittiğimde 75 alıyorlar bende anlayamadım 😆😆