Gizemkocar Ya gerçekten o tarz yorumlara cevap dahi vermek gelmiyor içimden benim de ama normal doğumu savunacağım derken karşı tarafı ne kadar kötü hissettirdiklerinin farkında değil o tarz kötü yorumlar yapan arkadaşlar. Burada vajinamın deforme olmasını istemiyorum diyenler resmen seks meraklısı, koca hastası ya da kocasına güveni olmayan kadınlar gibi bir izlenim bırakılıyor. Anne oluyoruz diye diğer bütün rollerimiz geride kalmıyor. Belki ben her şeyi bir arada ama kendimi en iyi hissedecek şekilde yapmak istiyorum. Herkesin acı eşiği, kaygı düzeyi farklıdır. Dikişten bile korkuyorum. Şimdiye kadar dikişsiz doğum yapabileyim diye uğraştım ve hep o şekilde şartladım kendimi ama tam açılmam olsa bile dikiş olmaması halinde geniş geniş kalacaksa rahmim ve ben mecburiyetten dikiş attıracaksam istemeyebilirim vajinal doğumu. Aşağıdan dikilecek olma fikri bile dizlerimi titretiyor. Bunun yanında eşimizle sağlıklı bi ilişki yürütmek istiyoruz diye de linç yiyoruz. Keşke insanların eşler arası ilişkilerine yorum yapılmadan sadece sorulan soruya cevap verilse. Herkes ne kadar meraklı insanları kötü hissettirmeye. Çok yazık.