Muberenay_25 Annecimm22 tuzlu su yapıyorum canım yolluyorum kaşıkla benim burnum tıkanınca kokuda almıyorum
UrazKutay_Mom Annecimm22 okyanus suyu diye bir sprey var canım eczanelerde o işe yarıyor . Birde olduğun odayı nemli tutman gerek . Ayağının altına Vicks sürebilirsin o da işe yarıyor 🤗
Mrv8 Annecimm22 mentol taşı kullanıyorum migren taşı olarak da geçiyor ama çok sık değil. Bi de bebek burun sprayı önerdi eczacım nadir onu da kullandım
Cotanakk Annecimm22 ben de hamileliğimin başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum bugün de grip olmuşum burnumdan hiç nefes alamıyorum okyanus suyu sprey hiçbir şeye yaramıyor bende bir de tuzlu suyu deneyeceğim
Mrv8 Annecimm22 doğal bi ürün ben burun kenarıma ve bıyık bölgeme sürüyorum taş mentol etkisi veriyor viks gibi bi nevi ama abartmamak gerek tabiki
Annecimm22 Azra57 bilmiyorum gebelikten önce hep kullanırdım çok faydasını gördüm ama hamile olunca hiç dokunmadım artık zararı olur mu diye
Annecimm22 Cotanakk bende grip oldum mahfetti meyve yiyorum hep boğazım nemli olsun diye su içiyorum ama burun tıkalı olunca nefes almak zor oluyor
selenadali19 Annecimm22 burun bandı tak 2 dakika sonra rahatsın tıkanıklık adına en ufak bir şey kalmıyor
Momcrowns Annecimm22 ben hamileliğin başından beridir yaşıyorum birde grip oldum hiç nefes alamaz oldum ağzı açıkta uyuyamıyorum öyle zor bir durum ki serum vermişti doktor siringayla burnuma aktarıyorum ama pek bir etki yok
Annecimm22 Momcrowns çok geçmiş olsun inşallah hepimiz atlatırız bende gribim şuanda nefes alamıyorum uyku haram